۱۵ میلیون پرونده در دستگاه قضایی نشان از ضعف مدارای اجتماعی جامعه دارد

خبرگزاری شبستان:رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران با بیان اینکه ۱۵ میلیون پرونده در دستگاه قضایی نشان از ضعف مدارای اجتماعی ما دارد گفت:خروجی ضعف مدارای اجتماعی به وجود آمدن کلانتری ها و سازمان بهزیستی است.

به گزارش خبرنگارشبستان، سید حسن موسوی چلک، رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران امروز در همایش مددکاری اجتماعی و مدارای اجتماعی با بیان اینکه خلأ و فقدان مدارای اجتماعی مشکلاتی زیادی را در جامعه ایجاد کرده است گفت:در سال‌های گذشته شعار روز مددکار مطالبه اجتماعی، مسئولیت اجتماعی و نظم اجتماعی در نظر گرفته شده بود و امسال با بهره‌گیری از قرآن کریم شعار مدارای اجتماعی در نظر گرفتیم زیرا در قرآن کریم بیش از 70 مرتبه از واژه مدارا استفاده شده است.

 

وی با بیان اینکه وجود 15 میلیون پرونده در دستگاه قضایی کشور نشان می دهد که ما در جامعه در زمینه مدارای اجتماعی دارای ضعف هستیم، بیان کرد: آمارهای طلاق، کودک آزاری و همسر آزاری این مسأله را تأیید می کند.

 

موسوی چلک  خاطر نشان کرد: علت اصلی وقوع 17 میلیون تصادف در سال سرعت و سبقت غیرمجاز است، این مسأله نشان می‌دهد که در زمینه مدارای اجتماعی دچار ضعف هستیم و این موضوع باعث نگرانی شده است لذا خروجی ضعف مدارای اجتماعی به وجود آمدن کلانتری ها و سازمان بهزیستی است و در نهایت مددکاران اجتماعی عوارض آن را می بینند.

 

 رئیس انجمن مددکاری اجتماعی با بیان اینکه مدارای اجتماعی با بخشنامه ایجاد نمی شود تصریح کرد:مدارای اجتماعی باید در قالب آموزش ایجاد شود.مدارای اجتماعی یعنی به رسمیت شناختن حقوق اجتماعی یکدیگر و مدارای اجتماعی

 

موسوی گفت: ادبیات ما غنی از متن و اشعاری است که نشان می دهد جامعه ما باید مدارای اجتماعی داشته باشد.نیاکان ما در گذشته بیشتر مدارای اجتماعی داشتند.

 

وی با بیان اینکه مدارای اجتماعی به معنی به رسمیت شناختن حقوق افرادی است که با آن‌ها زندگی می کنیم. تصریح کرد: آمار بالای زندانیان نشان می دهد که باید در زمینه مدارای اجتماعی بیشتر کار کنیم و باید آموزش ها را از زمان کودکی آغاز کنیم.

 

وی افزود: انجمن مددکاری اجتماعی کشور امروز سرمایه‌های زیادی دارد و سازمان‌ها و نهاد‌های بسیاری با ما در ارتباط هستند اما ما سعی کردیم وارد بازی های سیاسی نشویم و اعتقاد داریم بازی های سیاسی ظلم به علوم اجتماعی است

 

رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران با بیان اینکه ما باید باور کنیم این زندگی حق ما نیست  اذعان کرد:این موضوع ربطی به دولت ندارد و به خودمان باز می گردد. اگر ما با یکدیگر مهربان باشیم زندگی بهتری خواهیم داشت. همه این مسائل نشان می‌دهد مهربانی می‌تواند جایگزین خشونت باشد.

 

موسوی گفت: دستگاه قضایی در دو حوزه فرهنگی و تفکر اجتماعی اقدامات خوبی انجام داده است که جای تقدیر دارد.

 

 

کد خبر 622827

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha