به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، رمضانعلی صادق زاده، رییس مرکز تجارت الکترونیک وزارت صنعت درخصوص تشریح شیوه کار و اهداف سامانه تدارکات الکترونیک دولت گفت: باید از تجربه کشورهایی همچون آمریکا، کره جنوبی و ژاپن در تدارکات فضای مجازی استفاده کنیم.
صادق زاده اظهار کرد: در سال 92 ،48 هزار میلیارد تومان حجم معادلات فضای مجازی بوده است که این رقم در سال 96، دویست هزار میلیارد تومان است که باید بر روند این نوع معاملات نظارت دولتی انجام شود به همین جهت در همین راستا و برای حمایت از تولید داخلی در این سامانه حمایت از مصرف کننده در راستای عدالت اجتماعی و شفاف سازی و مبارزه با رانت خواری صورت گرفته است که به عنوان 4 رکن اصلی از اهداف این سامانه است.
این مقام مسئول وزارت صنعت و معدن یادآور شد باید معاملات تحت پوشش در مقیاس کوچک زیر 22 میلیون تومانی چه دولتی و چه غیردولتی کمتر از ده درصد مقیاس ذکر شده زیر نظر این سامانه باشد.
وی تصریح کرد: یعنی معاملاتی که از دو میلیون و 200 هزار تومان کمتر باشند نیازی به این سامانه ندارند. در فضای مجازی 20 هزار تامین کننده در این سامانه ثبت نام کرده اند که با کمترین قیمت بهترین کیفیت را به مشتریان ارایه می دهند.
صادق زاده گفت: 150 هزار شرکت در فضای مجازی مشغول فعالیت هستند که تاکنون 20 هزار از آنها در این سامانه ثبت نام کرده اند. سامانه ستاد تدارکات الکترونیک دولت مدیریت کسب و کار را بر فضای مجازی بر عهده دارد.
وی در مورد موضوع رجیستری تلفن همراه اظهار کرد: همانطوری که وزیر محترم ارتباطات اظهار کردند رجیستری تلفن همراه را باید انجام داد و اعلام کردند ظرف سه ماه آینده و تا آخر مهرماه این موضوع عملی می شود اما آن چیزی که مربوط به ما می شود شناسه کالا و کد رهگیری است که این شناسه را ایجاد کرده ایم که مشمول گروه کالایی ده گانه است که موبایل را نیز شامل می شود.
وی اظهار کرد: در دولت قبلی رجیستری اجرا شد و با شکست مواجه شد زیرا کد رهگیری که باید در دستگاه تلفن همراه موجود باشد قابل کپی برداری بوده و امکان شکست داشته است.
نظر شما