به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان و به نقل از سایت خبری کمیته امداد، هدایت صفری، مدیرکل کمیته امداد استان زنجان در این جلسه با اشاره به اینکه الگوی فعالیت این نهاد در دو بخش طراحیشده است، گفت: مدیریت فقر در جامعه از طریق خدمترسانی در بخشهای مختلف به نیازمندان و احیاء، ترویج و تقویت سنتهای حسنه اسلامی انفاق، احسان و نیکوکاری از رسالتهای اصلی کمیته امداد بر اساس اسناد بالادستی است.
وی بابیان اینکه الگوی خدمترسانی کمیته امداد برگرفته از آموزههای دینی اسلام است، افزود: ویژگی اصلی کمیته امداد ساختار نهادی آن بوده و بهدوراز تشریفات اداری بهعنوان زیرمجموعهای از بیت ولایت و معین دولت در حوزه محرومیتزدایی به اقشار نیازمند جامعه در بخشهای مختلف، خدمترسانی میکند.
صفری همچنین ادامه داد: رسالت کمیته امداد گفتمان سازی حمایت از اقشار آسیبپذیر و ضعیف در جامعه و زمینهسازی برای مشارکت همگانی در فقرزدایی بهمنظور توانمندسازی خانوارهای نیازمند است.
مدیرکل کمیته امداد استان زنجان بابیان اینکه رویکرد اصلی کمیته امداد انسانپروری بهجای فقیر پروری و توانمندسازی جامعه هدف است، گفت: تلاش میکنیم با فعالیت اثربخش در حوزه فقرزدایی خانوارهای مددجویی تحت حمایت کمیته امداد دریک بازه زمانی مشخص و زماندار بهصورت هدفمند و خودکفا شده از چرخه حمایتی این نهاد خارج شوند.
وی ادامه داد: بر اساس الزامات موجود در برنامه پنجساله ششم توسعه باید سالانه 10 درصد از جامعه هدف کمیته امداد از طریق ایجاد اشتغال و مددکاری حرفهای و تخصصی توانمند شده و از بدنه حمایتی این نهاد خارج شوند.
صفری راهبرد کمیته امداد را در دهه چهارم خدمترسانی خود را نوآوری در خدمات به مددجویان تحت حمایت و زمینهسازی برای شکوفایی استعدادهای جامعه هدف اعلام کرد و گفت: رویکرد کمیته امداد در این بخش نیز تقویت سلولهای مغزی بهجای تقویت سلولهای ماهیچهای جامعه هدف است.
مدیرکل کمیته امداد استان زنجان ادامه داد: تلاش میکنیم با اجرای برنامههای فکری و فرهنگی در قالب دورههای آموزشی و مشاورههای تخصصی زمینه بارور شدن استعدادهای خانوارهای تحت حمایت را فراهم کرده و فرهنگ کار و تلاش را بهمنظور ورود گروههای مختلف مددجویی به فضای کسبوکار در آنها نهادینه کنیم.
صفری با اشاره به اینکه فقر در جامعه براثر آسیبهای اجتماعی ازجمله حاشیهنشینی، اعتیاد، بیکاری، طلاق در جای دیگری تولید میشود، افزود: سرریز مشکلات ناشی از آسیبهای اجتماعی به سمت حوزههای حمایتی ازجمله کمیته امداد بوده و این نهاد تولیدکننده فقر نبوده بلکه مصرفکننده آن در جامعه است.
وی بابیان اینکه باوجود خروج خانوارهای توانمند شده از چرخه حمایتی کمیته امداد، به جهت تولید فقر در جامعه خانوارهای جدیدی جایگزین خانوارهای توانمند شده میشوند، گفت: برچیده شدن فقر از جامعه نیازمند همت همگانی در حوزه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی است.
نظر شما