به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، حامد شفیق با اعلام این خبر گفت: سال گذشته همزمان با دهه فجر کارگاه نقاشی جمعی برگزار شد که بیش از دو هزار دانشآموز تهرانی، طولانیترین نقاشی انقلاب را به تصویر کشیدند، با توجه به استقبال گسترده از این برنامهها، امسال نیز دومین دوره این کارگاهها را با حضور بیش از 2 هزار دانشآموز تهرانی برگزار میکنیم.
وی با بیان اینکه کارگاههای نقاشی گروهی نگار مکتبخانه، با کنار هم نشاندن دانشآموزان و آموزش نقاشی به آنان، یکی شدن و همدلی را به آنان میآموزد، افزود: در این کارگاهها که از امروز در گالری نگار مکتبخانه شروع شده، دانشآموزان، تجربهها و آرزوهایشان را درباره یکی از مفاهیم و پیامهای برجسته انقلاب اسلامی که همدلی بین اقشار مختلف مردم بود، به اشتراک میگذارند.
به گفته شفیق، انقلاب ما به تعبیر امام انفجار نور بود، نوری که دلهای اقشار اجتماعی یکدیگر را حول یک هدف متعالی به هم پیوند زده بود، متاسفانه این همدلی در شرایط امروز جامعه کمرنگتر شده و نهادها و فعالان فرهنگی باید این روحیه جمعی را که انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تجلی و نتیجه آن بود، تقویت کنند.
وی با قدردانی از استقبال مدیران و مربیان هنر مدارس از نمایشگاه و کارآگاه آموزشی گروهی نگار مکتبخانه گفت: این قبیل برنامهها میتواند تا حدودی خلا آثار هنری فاخر در کلاسهای هنر مدارس را جبران کند و دانشآموزان ضمن بازدید از آثار فاخر هنری ایران با اجرای زنده یک اثر هنری آشنا شوند. با این برنامه دو مقصود برآورده میشود، اول اینکه دانشآموزان در بهترین دوره سنی یادگیری، با آثار نفیس هنری آشنا میشوند، دوم اینکه فرصت حضور در یک کارگاه هنری و ورکشاپ پیدا میکنند.
ورکشاپ نقاشی همدلی که از امروز شنبه (14 بهمن)، در گالری نگار مکتب خانه شروع شده تا ظهر روز چهارشنبه (18 بهمن) میزبان دانش آموزان علاقمند به هنر نقاشی است.
این کارگاه ها از ساعت 9 صبح تا 12 ظهر برگزار میشود و روزهای زوج به دانشآموزان دختر و روزهای فرد به دانشآموزان پسر اختصاص دارد.
نمایشگاه دائمی آثار هنری با عنوان ابداعی نگار مکتب خانه (schoollery) از مدتها پیش با همکاری کتاب شهر ایران و مجتمع یادمان شهدای هفتم تیر در گالری مجتمع سرچشمه افتتاح شد و تاکنون بیش از دو هزار اثر هنری نقاشی، نقاشیخط، خوشنویسی و عکاسی از 70 هنرمند شاخص بهنمایش درآمده که از جمله آنها میتوان به هنرمندانی مانند جلیل رسولی، نصرالله افجهای، سهراب سپهری، محمدعلی ترقیجاه، هادی روشنضمیر، ابوالفضل خزاعی، میثم سلطانی، علیرضا محبی، حمید غبرانژاد، محمد جوادزاده، محمود زندهرودی، شمسالدین غازی، عطاءالله ذینوری، کورش اصلانی، بهادر پگاه، حسن روحالامین، احمد محمدپور، محسن کرمی، پرویز کلانتری و محمدسعید نقاشیان اشاره کرد.
نمایشگاه نگار مکتب خانه، همه روزه (شنبه تا پنجشنبه) از ساعت 8 تا 19 به نشانی میدان بهارستان نرسیده به چهارراه سرچشمه، انتهای کوچه شهید صیرفیپور، مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی پذیرای علاقهمندان به ویژه دانش آموزان است.
علاقمندان برای دسترسی به اطلاعات بیشتر درباره این نمایشگاه میتوانند به پایگاه اطلاع رسانی این موسسه به نشانی www.ketabshahr.com مراجعه کنند.
نظر شما