حجت الاسلام غلامحسن تسخیری، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه قدس گیلان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت با اشاره به حدیثی از امام صادق( علیه السلام) به نقش انتظار در قبولی اعمال انسان پرداخت و گفت: هر کاری انجام بدهیم جز به واسطه اقرار به وحدانیت خدا، رسالت پیامبر اکرم، دوری از دشمنان اسلام، دوستی با دوستان اهل بیت و انتظار فرج مورد قبول خداوند متعال قرار نمیگیرد.
وی افزود: امام معصوم در این حدیث یکی از شروط مهم قبولی اعمال را در پیشگاه خداوند متعال انتظار معرفی میکند.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه قدس گیلان خاطرنشان ساخت: انسان ممکن است کارهای بسیاری در زندگی خود انجام دهد، اما اگر رضایت امام زمان(عجل الله تعالی فرجه شریف) در این کارها جلب نشده باشد اعمال انسان در سعادتش تاثیر گذار نیست.
وی اعلام کرد: نقش داشتن در انتظار هم در گرو این است که انسان اهل تقوا و ورع باشد.
تسخیری اذعان کرد: تقوا حفظ در برابر گناه و ورع پرهیز از امور شبه ناک است، این معنای واقعی انتظار است.
وی یادآور شد: داشتن تقوا و ورع شاید در ابتدای امر یک مسئله شخصی به نظر بیاید اما رعایت همین نکته از انسان شخصیتی صاحب نقش در جامعه جهانی خواهد شاخت.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه قدس گیلان اظهار کرد: طبق حدیث امام صادق(علیه السلام) معنای دقیق انتظار، احساس مسئولیت داشتن در برابر خود و جامعه است.
وی با بیان اینکه این احساس مسئولیت از خود انسان آغاز میشود، گفت: خداوند هم در قرآن کریم تاکید بر خودسازی و آغاز کار از خود انسان دارد.
تسخیری تاکید کرد: در گام بعدی اگر یک منتظر میخواهد در برابر مهدویت و ظهور امام زمان( عجل الله تعالی فرجه شریف) نقش داشته باشد باید مانند آنچه در سیره شهدا میبینیم، اطرافیان و جامعه خود را هم بسازد.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه قدس گیلان اظهار داشت: حتی اگر میخواهیم زندگی دنیوی ما خوب و مطلوب باشد باید منتظر امام زمان(عجل الله تعالی فرجه شریف) باشیم چون انتظار آدابی دارد که از انسان، موجودی با اخلاق و آراسته به صفات برجسته انسانی و مورد قبول عقل سلیم میسازد.
نظر شما