به گزارش خبرگزاری شبستان،جهانگیر خسروشاهی، نویسنده بیان داشت: این جشنواره شاخص و معیاری است برای اتفاقاتی که در حوزه دفاع مقدس صورت میگیرد. صرف نظر از موضوع جشنواره، طی دورههای برگزاری این جشنواره نویسندگانی در این عرصه متولد و رشد کردند و دوران جوانی خود را در حوزه نوشتاری سپری کردند و به میانسالی رسیدند و کمکم ثمره تلاش خود را عرضه کردند.
خسروشاهی تأکید کرد: در برگزاری پانزده دوره جشنواره کتاب سال دفاع مقدس نویسندگان نوپای زیادی درخشیندند و توانستند با مخاطبان خود ارتباز برقرار کرده و آثار خوبی را یادگار بگذازند.کتابهایی که در زمینه دفاع مقدس در این سالها منتشر شدهاند تنها توانستهاند گوشهای از فداکاریها، رشادتها و دلیریها هشت سال دفاع مقدس را به تصویر بکشند و با کنار هم قرار دادن همه آثار خلق شده در حوزه دفاع مقدس هنوز نمیتوانیم تصویر کاملی از جنگ تحمیلی هشت ساله را ببینیم.
وی با بیان اینکه هنوز تصویر کامل و واقعی دفاع مقدس در آینه یک اثر دیده نشده، گفت: هنوز منتظر هستیم تا با ظهور نسل جدید که نسلی معتقد، صبور، پرسشگر و اهل پژوهش است، شاهد این امر باشیم.
خسروشاهی که سابقه داوری در چندین دوره جشنواره کتاب سال دفاع مقدس را دارد، بیان داشت: در بررسی آثار هر اندازه به دوران جنگ تحمیلی نزدیک میشویم، متوجه میشویم که آثار نگاشته شده در هر بخشی به لحاظ مستندات بسیار قوی بوده اما این نکته نیز قابل تامل که آثار نگاشته شده در آن سالها از ظرایف هنری کمتری برخوردار بودند.
بنا بر گزارش ستاد خبری پانزدهمین جشنواره کتاب سال دفاع مقدس، وی در پاسخ به منتقدان که میگویند زندگینامه برخی شهدا در حد نام آن شهید نیست، گفت: از آفتهای کار ادبی این است که ممکن است موضوع بسیار ارجمندی به دست کسی بیفتد که کار را ذبح کند و نتواند به خوبی از عهده نگارش آن برآید.
خسروشاهی با بیان اینکه نقش جشنواره کتاب سال دفاع مقدس غربال آثار است، خاطرنشان کرد: نقش جشنواره کتاب سال دفاع مقدس این است که این قبیل آثار را شناسایی کند و در معرفی برگزیدگان طوری عمل کند که آثاری از این دست به مخاطب نرسد.
پایان پیام/
نظر شما