اعزام ۳۰۰ مبلغ مهدوی به مناطق مختلف کشور/الزامات و استانداردهای جشن های نیمه شعبان تعیین می شود

خبرگزاری شبستان: نصوری با اعلام برنامه های مرکز تخصصی مهدویت ویژه ایام ولادت امام زمان(عج)، گفت: اعزام مبلغ به سراسر کشور و نیز کشورهای دیگر، تهیه زیرنویس های مفهومی برای پخش از رسانه ملی و تامین کارشناس جشن ها از مهمترین این برنامه ها است.

حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا نصوری، معاون تبلیغ و اطلاع رسانی مرکز تخصصی مهدویت در گفت وگو با خبرنگار مهدویت خبرگزاری شبستان درباره برنامه های این مرکز ویژه ایام نیمه شعبان و ولادت حضرت صاحب الزمان(عج)، گفت: 300 نفر از کارشناسان مرکز تخصصی مهدویت همزمان با آغاز دهه مهدویت یعنی پنجم شعبان المعظم مصادف با دوم اردیبهشت، به منظور تبلیغ به مراکز علمی، فرهنگی، مساجد، هیئت ها  و مهدیه های سراسر کشور اعزام می شوند.

 

 وی ادامه داد: به منظور یکسان سازی امر تبلیغ مهدویت و جلوگیری از ورود هر گونه تحریف و انحراف به این ساحت، ره توشه «حدیث انتظار» ویژه مبلغان منتشر شده تا بر اساس آن مباحث و موضوعات مهدوی را برای مخاطبان بیان کنند.

 

نصوری از برگزاری نشست «الزامات و استانداردهای جشن های نیمه شعبان» خبر داد و گفت: این نشست عصر شنبه، یکم اردیبهشت از ساعت 18 با حضور حجج اسلام یوسفیان، معاون پژوهش و اباذری، کارشناس مرکز تخصصی مهدویت و شخص من برگزار می شود و حضور در آن برای عموم طلاب به ویژه مبلغانی که در ایام نیمه شعبان برنامه تبلیغی دارند، آزاد است.

 

معاون تبلیغ و اطلاع رسانی مرکز تخصصی مهدویت وی با اعلام اعزام مبلغانی به خارج از کشور، ابراز کرد: چند تن از مبلغان مرکز به موسسه آئینه روشن معرفی شده اند تا در ایام ولادت حضرت صاحب الزمان(عج) به کشورهای مختلف به ویژه کشورهای عرب و آذری زبان اعزام شوند.

 

حجت الاسلام نصوری درباره دیگر برنامه های مرکز تخصصی مهدویت برای ایام نیمه شعبان، بیان کرد: تهیه محتواهایی شامل روایات متواتر و ارزشمند برای زیرنویس کردن در شبکه های تلویزیونی و استفاده در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی و برنامه ریزی برای پررنگ کردن احیای شب نیمه شعبان و توسل و استغاثه با حضرت صاحب الزمان(عج) نیز توسط مرکز تخصصی مهدویت انجام می شود.

 

وی همچنین اظهار کرد: در پی همکاری با ستاد هماهنگی فعالیت های مهدوی کشور، مقرر شده متناسب با عناوین هر یک از روزهای دهه مهدویت منابع و کارشناسانی را برای استفاده رسانه ها معرفی کنیم.

 

نصوری درباره اسامی روزهای دهه مهدویت در سال جاری، ابراز کرد: دوم اردیبهشت ماه به مناسبت میلاد امام سجاد(ع) و روز زمین پاک «عبودیت، دعا و سبک زندگی منتظرانه»، سوم اردیبهشت به مناسبت روز بزرگداشت شیخ بهایی،؛ روز ملی کارآفرینی «اشتغال ، تولید و سبک زندگی منتظرانه»، چهارم اردیبهشت به تناسب نامگذاری مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، پنجم اردیبهشت به نام «شهادت، ولایت مداری و سبک زندگی منتظرانه»، ششم اردیبهشت ماه «هنر، رسانه، سبک زندگی منتظرانه»، هفتم اردیبهشت ماه «خانواده و سبک زندگی منتظرانه» نام گرفته است.

 

معاون تبلیغ و اطلاع رسانی مرکز تخصصی ادامه داد: همچنین، هشتم اردیبهشت ماه به مناسبت ولادت حضرت علي اكبر(ع) و روز جوان «جوان، نشاط مجاهدانه و سبک زندگی منتظرانه»، نهم اردیبهشت ماه به مناسبت روز شوراها؛ روز جهانی روانشناس و مشاور به نام «هم افزایی در امور خیر و سبک زندگی منتظرانه»، دهم اردیبهشت ماه به مناسبت روز خلیج فارس «انقلاب اسلامی و سبک زندگی منتظرانه»، یازدهم اردیبهشت ماه به مناسبت روز جهانی کارگر «تربیت، اتقان در عمل و سبک زندگی منتظرانه» و دوازدهم اردیبهشت ماه به مناسبت ميلاد حضرت مهدي(عج)؛ روز معلم «مهدویت، امت واحده و انتظار جهانی» نامگذاری شده است.

 

وی با بیان اینکه محتوای تولیدشده مرکز تخصصی مهدویت علاوه بر رسانه ملی در اختیار دیگر افراد و نهادهای تبلیغی تروجی نیز قرار می گیرد، گفت: به منظور جلوگیری از موازی کاری در انتشار بروشور و طرح های نمایشگاهی ما حداقل هایی را آماده و در سایت مرکز بارگذاری کرده ایم که تا همه علاقمندان برداشته و با آرم خود چاپ کنند، اینچنین از انحرافات احتمالی نیز جلوگیری می شود.

 

نصوری تاکید کرد: چون برخی مواقع جشن های نیمه شعبان بهانه ای برای آلودگی به برخی از گناهان می شود، مقرر است جشن ها و مراسم ها از این فضا دور بشوند و بتوانند بیشتر مباحث معرفتی را بگویند.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: نهادها و مجموعه هایی که خواستار اعزام کارشناس و مبلغ برای ایام نیمه شعابن هستند می توانند درخواست خود را به شماره 02537737160 فکس کنند.

 

کد خبر 700409

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha