۱۲ استاد دانشگاه تبریز در جمع دانشمندان برتر دنیا هستند

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز با بیان این‌که این دانشگاه نزدیک به ۳۰۰ آزمایشگاه تحقیقاتی برای پژوهش در رشته های مختلف دارد، گفت: امسال ۱۲ استاد دانشگاه تبریز در جمع ۱ درصد برتر دانشمندان دنیا هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، «اصغر عسگری» امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه به ارایه گزارش و عملکرد پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز پرداخت و اظهار داشت: دانشگاه تبریز از نظر قدمت دومین دانشگاه قدیمی کشور است و در حال حاضر حدود 24 هزار نفر دانشجوی دوره کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا در این دانشگاه تحصیل می کنند که نزدیک به 40 درصد از این دانشجوها در دوره تحصیلات تکمیلی فعالیت دارند. 

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز ادامه داد: از تعداد 800 نفر هیات علمی دانشگاه تبریز نزدیک 50 درصد از این افراد دانشیار و استاد تمام هستند. 

انتخاب فناور برتر کشور از دانشگاه تبریز 

وی از انتخاب فناور برتر کشور از دانشگاه تبریز خبر داد و گفت: امسال دکتر سیروس خرم به عنوان فناور برتر کشوری از دانشگاه تبریز انتخاب شده که فردا از این فناور تجلیل می شود. 

عسگری وضعیت دانشگاه تبریز در رتبه بندی های بین المللی و داخلی را مناسب دانست و افزود: امسال در رده بندی رنکینگ تایمز برای سال 2019 دانشگاه تبریز در رشته های مختلف مانند رشته های مهندسی، عمران، مکانیک و هوا و فضا، برق، الکترونیک و شیمی از 400 تا 500 برتر دنیا و در حالت کلی رتبه این دانشگاه از 600 تا 800 برتر دنیا بوده است. 

وی اضافه کرد: برای هفته پژوهش در دانشگاه تبریز و همیچین در سایر دانشگاه ها برنامه های مختلفی در نظر گرفته شده است. 

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز با بیان این که در چند سال گذشته نزدیک 135 تفاهم نامه با دانشگاه های مختلف در زمینه های مختلف بسته شده است، اظهار کرد: تمام فعالیت های دانشگاه تبریز در یک سال گذشته با محوریت کاربردی کردن تفاهم نامه ها بوده است. 

اجرای 24 برنامه همکاری مشترک دانشگاه تبریز با کشورهای خارجی 

عسگری با اشاره به اهمیت اجرای برنامه های پروژه تحقیقاتی مشترک با کشورها افزود: سال گذشته 24 برنامه همکاری مشترک با کشورهای اروپایی و کشور ترکیه انجام شده که در این زمینه 14 پروژه تحقیقاتی مشترک با این کشورها انجام شده است. 

وی با بیان این که هفته پژوهش در کشور از امروز شروع می شود، گفت: روز چهارشنبه، روز پژوهش استان است و در دانشگاه تبریز از پژوهشگران و فناوران برتر استانی و سازمان های اجرایی تجلیل می شود.  

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز ادامه داد: چهارشنبه روز درهای باز دانشگاه است و از خارج از دانشگاه از مجموعه ستاره شناسی و موزه های دانشگاه و دانشگاه های مختلف برای بازدید دعوت می شود، همچنین در طول هفته نیز برنامه هایی در دانشگاه برگزار می شود که از جمله این برنامه ها برگزاری کارگاه ها و سخنرانی های علمی برای رشته های مختلف خواهد بود. 

به گفته عسگری نمایشگاه توانمندی ها و تجهیزات تولید داخلی دانشگاه در دی ماه در تهران برگزار می شود. 

سازمان انرژی اتمی در جریان تمام مراحل بود و نبود چشمه نوترونی است 

وی با اشاره به موضوع ناپدید شدن چشمه نوترونی در گذشته اظهار کرد: از این موضوع اطلاعی نداریم موضوع به این صورت است که خود سازمان انرژی اتمی در تمام مراحل از بود و نبود چشمه نوترونی در جریان است.  

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز تاکید کرد: کلا این موضوع در اختیار انرژی اتمی است و در زمینه نحوه جایگزینی اگر نیاز به اندازه گیری و آزمایشی باشد با هماهنگی سازمان انرژی اتمی خواهد بود. 

12 استاد دانشگاه تبریز در جمع یک درصد برتر دانشمندان دنیا 

عسگری با بیان این که امسال 12 استاد دانشگاه تبریز در جمع یک درصد برتر دانشمندان دنیا هستند، گفت: هر سال تعدادی پروژه با شرکت های مختلف بسته می شود که سال گذشته نزدیک به 50 قرارداد به ارزش هشت میلیارد و 400 میلیون تومان در حوزه صنعت بسته شده است. 

وی با اشاره به اهمیت پژوهش در موضوع احیای دریاچه ارومیه افزود: دریاچه ارومیه به عنوان یک مشکل زیست محیطی در منطقه است که طبیعتا کار دانشگاه تبریز را سخت تر کرده است. 

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز ادامه داد: دانشگاه تبریز احساس مسئولیتی جدی در زمینه احیای دریاچه ارومیه دارد که در این زمینه کارهای خوبی نیز انجام شده است. 

عسگری تصریح کرد: پروژه هایی برای کاهش 40 درصدی آب کشاورزی در استان اجرا می شود که این پروژه ها بر عهده دانشگاه تبریز است. 

وی افزود: حوزه آجی چای طرحی است که با عنوان کاهش مصرف 40 درصدی حوزه های مختلف آبریز دریاچه ارومیه در اختیار دانشگاه تبریز است که خوشبختانه کارهای خوبی در این زمینه انجام می شود همچنین در کنار این فعالیت ها، کارگروه پایش طرح های نجات دریاچه ارومیه نیز در اختیار دانشگاه تبریز است.

کد خبر 747938

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha