به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، حجتالاسلام والمسلمین «محمدعلی آلهاشم» در همایش علمی وحدت حوزه و دانشگاه که در تالار رازی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد، اظهار داشت: تحقق وحدت حوزه و دانشگاه به رسالتهای انقلابی جنبش دانشجویی نیز کمک میکند، به عبارت دیگر اگر این امر مورد توجه حوزویان و دانشگاهیان باید، شاهد تحقق تمدن نوین اسلامی خواهیم بود.
امام جمعه تبریز با اشاره به اینکه وحدت حوزه و دانشگاه منجر به تولید علم و پژوهشهای ارزشمند در عرصه های مختلف میشود، افزود: در طول چهل سال گذشته پیشرفتهای علمی و معنوی بسیاری در کشور محقق شده و این وحدت دستاوردهای بسیاری نیز میتواند برای نظام اسلامی داشته باشد.
حجتالاسلام والمسلمین آلهاشم با بیان اینکه تقویت جنبش نرمافزاری و تولید علوم بومی مورد مطالبه رهبر معظم انقلاب اسلامی از حوزه و دانشگاه است، تصریح کرد: تحقق تمدن نوین اسلامی، سبک زندگی اسلامی ایرانی، دستیابی به علوم انسانی اسلامی، اسلامی شدن دانشگاهها و روزآمد شدن حوزههای علمیه نیازمند وحدت و انسجام ملی میان نخبگان است.
وی با اشاره به اینکه آگاهسازی جامعه، فساد ستیزی و مطالبه عدالت، میدانداری در جنبش نرمافزاری از جمله برکات وحدت حوزه و دانشگاه خواهد بود، گفت: برای رسیدن به این اهداف، باید شاخصهایی چون پایبندی به مبانی و ارزشهای اساسی انقلابی، هدفگیری برای آرمانهای انقلاب و همت بلند، پایبندی به استقلال همه جانبه کشور را مدنظر قرار داد.
۱۷ عنوان مقاله به دبیرخانه همایش رسیده است
همچنین حجتالاسلام احمد مطهری اصل، مدیر حوزه علمیه آذربایجانشرقی اظهار داشت: ۱۷ عنوان مقاله به دبیرخانه همایش رسیده که ۱۵ اثر در ارزیابی اولیه پذیرفته شد.
دبیر اجرایی همایش علمی وحدت حوزه و دانشگاه با بیان اینکه محورهای اعلام شده برای همایش از سوی دبیرخانه دائمی وحدت حوزه و داشگاه در تبریز مورد بحث و ارزیابی قرار گرفته است، افزود: ارزیابی علمی مقالات رسیده از سوی اساتید برجسته حوزه و دانشگاه از قم و تبریز انجام شده است.
وی با بیان اینکه چهار عنوان مقاله به عنوان مقالات برگزیده، انتخاب شده است، افزود: اعتقاد داریم با استفاده از ظرفیتهای حوزه و دانشگاه می توان وحدت کامل و حقیقی میان این دو بازوی اصلی جامعه محقق کرد، باید چنین همایش هایی در طول سال و به دور از شعارگرایی برگزار می شوند.
این استاد حوزه علمیه تبریز با اشاره به اینکه وحدت حوزه و دانشگاه مختص روز خاصی از سال نیست، افزود: این همایش گامی در جهت همگرایی حداکثری میان نخبگان حوزوی و دانشگاهی بوده که تداوم برگزاری آن در سالهای آینده مورد هدف قرار گرفته است.
نظر شما