مبنای برنامه ریزی های بلند مدت توسعه ایلام سند آمایش سرزمین است

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی ایلام، گفت: تمامی برنامه ریزی های بلند مدت دستگاه های مختلف اجرایی باید بر اساس سند آمایش سرزمینی صورت گیرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، «رحمت الله قیصوری»، صبح امروز (۱۷ دی) در جلسه کارگروه آمایش سرزمین، آمار و محیط زیست و توسعه پایدار، اظهار کرد: یکی از مشکلاتی که در طول سال های گذشته پیش روی حوزه مدیریتی استان و حتی کشور قرار نداشت، نبود اطلاعات جامع و کامل از حوزه های مختلف اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و ... بود که باعث می شد نتوان برای آینده یک برنامه منسجم و مدون را ترسیم و عملیاتی کرد.

 

وی، افزود: بدون وجود یه جامعه آماری دقیق و قابل اعتماد و استناد نمی توان برای مشکلات پیش روی آن حوزه برنامه ریزی کرد که همین عامل تدوین یک برنامه آمایش سرزمینی که تمامی این موارد در آن لحاظ شده باشد، را ضروری می سازد.

 

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی ایلام، تاکید کرد: بر همین اساس طی سال های اخیر تدوین سند جامع آمایش سرزمینی با توجه به ویژگی های هر منطقه و شهرذستان و استان در دستور کار دولت قرار گرفته و در ایلام نیز دنبال شده است.

 

قیصوری، با اشاره به ویژگی های ایلام از منظر انرژی، گردشگری، اّب و خاک ، استفاده از انرژی های نو و ... گفت: در صورتیکه با همکاری ماجع دانشگاهی و نخبگان هر حوزه بتوانیم برای هر کدام از این بخش های برنامه عملیاتی و راهبردی که قابلیت اجرا شدن داشته باشند، ترسیم ، کنیم، استان بیش از پیش از مزایای آن بهره مند خواهد شد.

 

وی، با بیان اینکه طرح آمایش استان پس از تصویب در شورای برنامه ریزی و توسعه در کارگروه ملی آمایش با حضور نمایندگان وزراتخانه های متبوع بررسی و تصویب می شود، یادآور شد: همه استان ها براساس قانون برنامه ششم توسعه باید طرح آمایش سرزمین را تا پایان سال دوم برنامه تهیه کنند که در استان ایلام نیز این طرح به اتمام رسانده است.

 

گفتنی است، مطالعات طرح آمایش استان ایلام شامل ۲ بخش تحلیل وضعیت و ساختار و برنامه ریزی و سیاستگذاری تدوین شده که بخش اول شامل پنج فصل تحلیل وضعیت استان ، تحلیل نظام سکونتگاهی استان و ساختار فضایی آن، توصیف و تحلیل پیوندهای اصلی بین سکونتگاه ها، ملاحظات ایمنی، دفاعی و امنیتی ، جمع بندی و نتیجه گیری از مطالعات وضع موجود و بخش دوم در سه فصل تبیین چشم انداز و طراحی سناریوی توسعه فضایی استان، طراحی و برنامه ریزی، نظام اجرایی و مدیریت آمایش استان است.

کد خبر 754749

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha