ایجاد انگیزه مطالعه بین نوجوانان نیازمند بسترسازی فکری در جامعه است

عضو شورای اسلامی شهر فارسجین گفت: افزایش انگیزه مطالعه و کتابخوانی بین نوجوانان و جوانان نیازمند بسترسازی فکری و فرهنگی مناسب در جامعه است.

علی ذوالقدر، عضو شورای اسلامی شهر فارسجین به خبرنگار شبستان از قزوین، گفت: باید دغدغه های فکری نوجوانان و جوانان به حداقل برسانیم تا شوق و اشتیاق کسب علم و مطالعه در آنها افزایش یابد.


وی اظهار داشت: دانش آموزان باید با ارزش و اهمیت مطالعه و نقش موثر آن در پیشرفت تحصیلی خود آگاه شوند تا برای حضور در کتابخانه ها انگیزه بیشتری پیدا کنند.


ذوالقدر ادامه داد: همچنین دانشجویی که در زمان تحصیل با نگرانی های ناشی از هزینه دانشگاه ، رفت و آمد، خوارک و غیره رو به رو بوده و ناگزیر به انجام کارهای مختلف برای کسی درآمد در زمان تحصیل است به طور قطع فرصت اندکی برای مطالعه خواهد داشت.


این عضو شورای اسلامی شهر فارسجین اضافه کرد: ثابت شده فضای فرهنگی موجود در جامعه می تواند افراد را به کسب علم و دانش علاقه مند و یا دلسرد کند.


وی یادآور شد: در راستای دستیابی به این مهم نقش کتابخانه ها و به ویژه کتابداران بسیار مهم می باشد زیرا رفتار خوب کتابدارها الگوی مناسبی برای افزایش سطح مطالعه و ترغیب افراد برای عضویت در کتابخانه هاست.


ذوالقدر بیان داشت: چنانچه کتابخوانی به عنوان یک برنامه درسی به صورت منظم و مستمر در سطح مدارس استان به اجرا درآید می تواند موجب افزایش سرانه مطالعه و عضویت کتابخانه ها شود.


این مسئول گفت: برگزاری برخی از کلاس های درسی مرتبط در فضای کتابخانه ها از دیگر راهکارهایی است که حضور در محیط های علمی فرهنگی را در فرد نهادینه می کند.


ذوالقدر با اشاره به گستردگی فعالیت هایی که کتابخانه ها می توانند انجام دهند، افزود: فعالیت در زمینه عفاف و حجاب از دیگر مسایلی است که باید مورد تاکید مسئولان کتابخانه ها قرار گیرد.


وی ادامه داد: رعایت پوشش مناسب و اخلاق اسلامی از جانب کتابداران، نحوه برخورد آنها با اعضا و برنامه ریزی برای سوق دادن مراجعه کنندگان به ویژه نوجوانان به مطالعه کتاب های ارزشی دینی از موارد موثر در این زمینه هستند.


ذوالقدر اظهار داشت: از دیگر مکان هایی که در صورت همکاری با کتابخانه ها می توانند به قطب فرهنگی هر شهر تبدیل شوند بقاع متبرکه هستند، از طریق این تعامل برخی مراجعه کنندگان به اماکن مذهبی که ارتباطی با مطالعه و کتابخوانی ندارند با کتاب آشتی شده و کتابخوانان نیز هرچه بیشتر جذب ارزش های دینی و مذهبی می کند.


عضو شورای اسلامی شهر فارسجین خاطرنشان کرد: برای توسعه فعالیت های فرهنگی باید از حداقل امکانات حداکثر بهره برداری را کرد تا اقداماتی مفید و سازنده در سطح استان انجام شود زیرا فکر کردن به کمبودها و مشکلات مهمترین مانع در راه پیشرفت و موفقیت است.


گفتنی است، بخش ضیاء آباد از توابع شهرستان تاکستان دارای دو کتابخانه در شهرهای ضیاء آباد و فارسجین است.


پایان پیام/

کد خبر 76167

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha