خبرگزاری شبستان- گرگان، ربابه کابلی: دو ماه از سیل و آبگرفتگی شهرهای شمالی استان گلستان گذشت. امید به زندگی به مردم سیل زده برگشته است و مردم پس از هیاهوی سیل و تحمل سختی و مشکلات ناشی از سیل مشغول کسب و کار و زندگی روزمره خود هستند.
در این بین کانون های فرهنگی هنری مساجد شهرستان های سیل زده دچار مشکل شدند و بخشی از تجهیزات و فضای کانونی آنها از بین رفت.
کانون های فرهنگی هنری اهل سنت واقع در شهرهای سیل زده با توکل به خداوند متعال و حمایت مسئولان پس از گذشت دو ماه و تحمل رنج و آسیب به فعالیت های کانونی خود برگشتند.
تفقد و سرکشی مجموعه ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان از کانون های سیل زده مرحمی بر دل مردمان دشت ترکمن صحرا شد.
کانون های اهل سنت آق قلا همچون گذشته قرآن آموزی را به عنوان یکی از فعالیت های شاخص کانونی خود آغاز کردند و در ماه مبارک رمضان بر قوت آن افزودند.
مدیران و اعضای کانون های فرهنگی هنری مساجد اهل سنت استان با امید به آینده و با نشاط به فعالیت های فرهنگی هنری خود می پردازند تا ثابت کنند هیچ اتفاقی نمی تواند راه فعالیت هایشان را ببندد.
نورگلدی پوری، مدیر کانون فرهنگی هنری خیبر روستای قانقرمه شهرستان آق قلا نیز به خبرنگار خبرگزاری شبستان در گرگان گفت: با وقوع سیل در شهرستان آق قلا روستای قانقرمه نیز دچار سیلاب شد.
وی افزود: پس از گذشت دو ماه سیلاب از این روستا فروکش شده و مردم به زندگی عادی خود برگشتند.
پوری در خصوص فعالیت های این کانون، اظهارداشت: این کانون در همه مناسبت ها فعالیت های فرهنگی هنری خود را انجام می دهد و با توجه به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، فعالیت هایی همچون ختم قرآن کریم، نماز تراویح، برپایی سفره افطار و ... را انجام می دهد.
وی با تشکر از بازدید مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان گلستان از این کانون، گفت: با حضور مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد استان در کانون خیبر جوایزی به بچه های عضو کانون داده شد.
پوری با اشاره به فعالیت کانون فرهنگی هنری خیبر از سال 83، خواستار اختصاص بیشتر بودجه جهت برگزاری برنامه های فرهنگی هنری در این کانون شد.
شیری قزل، مدیر کانون فرهنگی هنری حضرت اسماعیل خواجه نفس شهرستان گمیشان نیز به خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: پس از فرو کش کردن سیلاب در این روستا فعالیت های فرهنگی هنری این کانون از سر گرفته شد.
وی افزود: سیل به فضای ساختمانی کانون آسیب زده و نیازمند کمک و مساعدت از سوی مسئولان هستیم.
قزل اظهارداشت: همزمان با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان برنامه های کانون حضرت اسماعیل همچون گذشته بر قوت خود باقی است و فعالیت های قرآنی نیز برگزار می شود.
عبدالرشید جان قربانی، مدیر کانون فرهنگی هنری شهید زارع مرادی روستای قرناوه سفلی شهرستان مراوه تپه نیز به خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: در پی وقوع سیل مسجد و کانون نیز خسارت جزئی دیده است.
وی افزود: با گذشت دو ماه از سیل فعالیت های فرهنگی هنری کانون آغاز شد و برگزاری ختم قرآن، کلاس های قرآنی برای کودکان و کلاس های آموزشی برای خانواده ها از فعالیت های ماه مبارک رمضان کانون است.
قربانی با اشاره به حضور مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد گلستان در این روستا، اظهارداشت: همچنین این کانون کمک های مردمی را بین سیل زدگان توزیع می کند.
مهدی بیکی، مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد گلستان در حاشیه بازدید از کانون های سیل زده خیبر روستای قانقرمه به خبرنگار خبرگزاری شبستان در گرگان گفت: بیشتر خسارات سیل اخیر در استان گلستان مربوط به مناطق اهل سنت بود.
وی افزود: حدود 56 کانون فرهنگی هنری در مناطق آق قلا و گمیشان در کنار مساجد در حال فعالیت هستند که برخی از این کانون ها که در حاشیه رودخانه بودند دچار خسارت هایی شده اند.
بیکی با بیان اینکه با فروکش کردن سیل فعالیت فرهنگی در کنار این کانون ها در حال جریان است، تصریح کرد: عمده فعالیتی که کانون های اهل سنت به خصوص در ماه مبارک رمضان انجام می دهند، فعالیت های قرآنی است.
وی خاطرنشان کرد: برادران و خواهران اهل سنت در برنامه ها و جشنواره های قرآنی درخشش خاصی دارند به گونه ای که در سطوح مختلف سنی و در رشته های مختلف قرآنی در سطح استان و کشور صاحب رتبه هستند.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد گلستان یادآور شد: در بازدیدهای صورت گرفته از این کانون ها، از سر گیری فعالیت های فرهنگی در کانون های سیل زده کاملا مشهود است و در آینده نزدیک ستاد هماهنگی کانون های مساجد استان برنامه های فرهنگی آموزشی متمرکزی را در مناطق سیل زده برنامه ریزی و اجرا خواهد کرد.
نظر شما