به گزارش خبرگزاری شبستان از تبریز به نقل از روابط عمومی کمیته امداد استان، حجت الاسلام والمسلمین «سیدمحمد علی آل هاشم» امروز در جمع مسؤولان شرکت کننده در طرح مفتاح الجنه گفت: یکی از امتیازات ویژه کمیته امداد استان و مدیریت آن، گزارش فعالیت ها و خدمات خود به مسئولین دیگر و آحاد جامعه است.
نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی افزود: انعکاس فعالیت ها باعث می شود که مردم در جریان خدمات قرار گیرند و از این جهت از کمیته امداد استان تشکر می کنم.
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم ضمن توصیه به مدیران استان در خصوص توجه به محرومین تاکید کرد: در ادارات برای شنیدن حرف های مردم وقت بگذارید و اگر هم درخواست های آنها قانونی نباشد، با زبان نرم راهنمایی کنید.
وی گفت: طرح مفتاح الجنه و بازدید مسؤولان از منازل مددجویان، کار پسندیده و ارزشمندی است و از همگی بخاطر شرکت در این طرح تشکر و قدردانی می کنم.
امام جمعه تبریز با اشاره به مشکلات معیشتی اقشار محروم جامعه اظهار داشت: هر چه به محرومین خدمت شود، باز هم کم است و مسؤولان باید بیشتر تلاش کنند.
مدیرکل کمیته امداد آذربایجان شرقی نیز در سخنانی با تاکید بر این که مبارزه با فقر، محدود به کمیته امداد نیست، گفت: باید ستاد هماهنگی مبارزه با فقر در استان تشکیل شود؛ زیرا که پدیده مبارزه با فقر به همه نهادها و آحاد مردم مربوط میشود.
«محمد کلامی» با بیان اینکه طرح مفتاحالجنه پیوند میان مسئولان و خیران است، خاطرنشان کرد: نیاز عاطفی مددجویان مقدم بر هر نیازی بوده و انتظار محبت از سوی مسئولان نسبت به آنها وجود دارد.
وی تاکید کرد: تمام عناصر و اجزای مدیریت استان میتوانند در کنترل و یا دامن زدن به فقر نقش داشته باشند؛ بنابراین باید هماهنگی لازم بین مدیریتهای استان در خصوص مقابله با فقر انجام شود.
وی با اشاره به سیاستهای کمیته امداد استان در سال جاری گفت: امسال توجه ویژهای به مسکن ایتام و در نظر داریم 1000 مسکن برای ایتام احداث یا خریداری کنیم.
کلامی ادامه داد: سال گذشته برای تمام ایتام، حامی جذب کردیم، اما امسال به دلیل نوسانات اقتصادی و جذب 15000 خانوار جدید، 5000 کودک یتیم بدون حامی داریم که در انتظار حمایت مردم خیر استان هستند.
گفتنی است، در طرح مفتاح الجنه مسئولین دستگاه های مختلف استان بطور جداگانه با حضور در منازل مددجویان، از نزدیک در جریان مشکلات آنها قرار می گیرند.
نظر شما