کاهش ۱۷ درصدی جرائم از سال ۹۵ تاکنون در استان یزد

رحیمی زاده با اشاره به کاهش جرائم در استان یزد گفت: از سال ۹۵ تاکنون ما در استان یزد شاهد کاهش ۱۷ درصدی جرائم بوده ایم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، « محمد حسین رحیمی زاده » در نشست شورای هماهنگی روابط عمومی های استان یزد گفت:  اطلاع رسانی از وظایف دستگاه هابه عنوان مهمترین وظیفه روابط عمومی ها است که از این طریق به خوبی می توان پیشگیری را در جامعه گسترش دهیم.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد خاطرنشان کرد: ایجاد رضایتمندی برای مردم نسبت به دستگاه ها از جمله وظایف دیگر روابط عمومی ها است و زمانی که دستگاه ها پاسخگویی صحیح و اشراف به وظایف خود داشته باشند این امر تحقق پیدا می کند.

وی ادامه داد: زبان رسانه اهمیت خاصی در جامعه دارد زیرا اگر خبر کامل و دقیق و تصویر مناسبی از صحنه ای گرفته شود به خوبی می تواند اثرات مفیدی را در جامعه داشته باشد و از چندین سخنرانی می تواند موثرتر واقع شود.

رحیمی زاده تصریح کرد: ما باید تلاش کنیم تا سطح آسیب های اجتماعی را کاهش دهیم.

وی افزود: دستگاه قضایی اگرچه وظیفه پیشگیری از وقوع جرم را دارد اما با نگاه به مقررات مشاهده می کنیم که دستگاه های مختلف نیز این وظیفه را دارند و در امر پیشگیری موثر هستند.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد خاطرنشان کرد: ما بر اساس جرائمی که پرونده ها وارد دادگستری می شود آمار می دهیم و به نوعی است که همه انها منجر به محکومیت نمی شود و این بدین معنی است که اگر بیان می شود که اولین جرم استان در زمینه خاصی است اما این بر اساس آمار و اطلاعاتی است که وارد تشکیلات می شود.

رحیمی زاده ادامه داد: سرقت و تصادفات به عنوان اصلی ترین جرائم در استان است و اگر بیان می شود که خشونت در رتبه اول دارد  این آمارها بر اساس آمار وارده است و همه آنها منجر به محکومیت نشده است.

وی گفت: ما باید موجی از اطلاعات برای مردم ارائه کنیم تا فریب موضوعات نخورند.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد ادامه داد: فرهنگ ترافیک نیاز به کار و تلاش بیشتر است که نقش رسانه در این زمینه بسیار مهم و موثر است.

رحیمی زاده تصریح کرد: ما مسئولان و مردم تفکری بیشتر مبتنی بر درمان داریم در حالی که پیشگیری امری مهمتر از درمان است و از این طریق بسیاری از هزینه ها را می توانیم کاهش دهیم و رسانه ها در این زمینه می توانند نقش اساسی داشته باشند.

وی گفت: ارتقای سطح افکار عمومی به عنوان نقشی اساسی هستند که روابط عمومی ها و رسانه ها نقش اساسی دارند.

رحیمی زاده خاطرنشان کرد: در استان ما در حوزه خانواده از چند سال قبل، تشکیلات قضایی و استانداری  و بهزیستی تلاش های زیادی در زمینه آموزش های پیش از ازدواج کردند که این طرح نیز به صورت کشوری در حال مطرح شدن است.

وی گفت: از سال 95 دعاوی خانوادگی میزان 17 درصد سطح آمار وارده به دستگاه قضای استان کاهش پیدا کرده است.

 

کد خبر 801271

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha