به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از «thejakartapost »،شخصیت های اسلامی اندونزیایی در دومین کنفرانس بین المللی درباره اسلام حقیقی که در «رادبود» هلند برگزار شد از لزوم گسترش اسلام میانه که چهره حقیقی اسلام را نشان می دهد در هلند و در سایر نقاط جهان،صحبت کردند.
«رناتا سیاجیا»،سخنگوی وزارت فرهنگی اجتماعی سفارت اندونزی در «دن هاگ» گفت که این کنفرانس از سوی دفتر «نهضت العلماء» در هلند با همکاری دانشگاه رادبود برگزار شده است.
هدف از برگزای این کنفرانس توسعه مفهوم اسلام میانه یعنی همان چیزی است که هدف اصلی پیامبر اکرم (ص) از آوردن این دین بوده است.
دین اسلان دین صلح و آرامش است اما متاسفانه عده ای که نام خود را به اشتباه مسلمان گذاشته اند با سوء استفاده از مفاهم دینی تلاش کرده اند تا چهه افراطی و خشنی از اسلام نشان بدهند که به هیچ عنوتان ربطی به این دین ندارد.
«لقمان حکیم صفی الدین»،وزیر امور مذهبی اندونزی در این باره گفت: «گسترش اسلام میانه یا اسلام حقیقی نه تنها امید و آرزوی یک کشور یا یک جامعه برای علاقه مشترکی برای همه جهان است.»
وی افزود: «اقدامات مذهبی میانه روانه برای ایجاد جهانی متنوع،آرام،صلح آمیز،ضد خشونت و دارای نظم لازن و ضروری است.»
حدود 300 نفر از جمله دانشگاهی ها،محققان و شخصیت های فرهنگی با پیشینه های مختلف از اندونزی و هلند در این کنفرانس شرکت داشتند.
نظر شما