به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از خلیج اونلاین، «عبدالاله بلعتیق» دبیرکل شورای بانکداری و موسسات مالی اسلامی در حاشیه حضورش در کارگاه موسسات مالی اسلامی در استانبول، گفت: تامین مالی اسلامی، بخش رو به رشد در بازارهای مالی جهانی دارد و به همین دلیل سالیانه شاهد رشد هشت درصد آن هستیم.
بلعتیق افزود: این بخش، پیشنهادات جهانی را ارایه می دهد که تنها ویژه مسلمانان نیست. انتظار می رود که حجم آن به چهار تریلیون دلار با آغاز سال 2020 برسد.
وی ادامه داد: حجم بخش مالی اسلامی تا سه تریلیون دلار افزایش یافته است، این درحالی است که در سال 2016 میلادی این حجم 2.3 تریلیون دلار بوده است.
شورای بانکداری و موسسات مالی اسلامی در چارچوب برنامه راهبردی خود برای دفاع از ارزش های این بخش و تدوین سیاست ها و اصلاحات و همچنین تقویت پژوهش ها و نوآوری و آموزش مرتبط با بانکداری اسلامی فعالیت می کند.
دبیرکل این شورای افزود: سرمایه گذاری اسلامی بخش قابل اعتماد در طول بحران های مالی است.
وی تاکید کرد: این شورا، بانکها را برای سرمایه گذاری در بخش های مختلف و پشتیبانی از کشف فرصت های مالی در بازارها از طریق برپایی کارگاه ها و نشست ها تشویق می کند.
بلعتیق ادامه داد: ترکیه امکانات بیشتر برای توسعه بانکداری اسلامی دارد. حضور ترکیه، اندونزی و عربستان در مجموعه گروه 20 فرصتی برای جذب سرمایه اسلامی در ابعاد بین المللی است.
دبیرکل این شورا افزود: ترکیه شریک مهمی برای این شورا است و نقش مهمی در توسعه این بخش دارد. رشد اقتصاد ترکیه، این کشور را در جایگاه راهبردی بین بازارهای شرق و غرب قرار می دهد.
نظر شما