دانشجویان برگزیده در جشنواره ایده های برتر حمایت می شوند

رئیس دانشگاه پیام نور استان یزد گفت: دانشجویان دانشگاه پیام نور که در جشنواره ملی ایده های برتر برگزیده شوند به صورت ویژه حمایت خواهند شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان یزد، عباس کلانتری، رئیس دانشگاه پیام نور استان یزد با اشاره به لزوم توجه به ایده های برتر در جامعه، اظهارداشت: دانشگاه پیام نور از دانشجویان این دانشگاه که در جشنواره ملی ایده های برتر شرکت و ایده های آنان قابلیت تجاری سازی و تبدیل به محصول را داشته باشد و در این جشنواره برگزیده شوند به صورت ویژه حمایت خواهد کرد.

وی با بیان اینکه تحقیقات بسیاری که شاید بنیادی نیزباشند در کتابخانه ها خاک می خورند، افزود: هدف اصلی جشنواره ملی ایده های برتر باید بر اساس تجاری سازی و تبدیل ایده به محصول باشد.

کلانتری با تاکید بر نقش موثر جشنواره ملی ایده های برتر در پدیدار شدن نخبگان، اظهارداشت: بسیاری از طرح ها و ایده ها به دلیل آشنا نبودن با ضوابط وعدم امکان عرضه آنان بی نتیجه و عقیم می ماند، بنابراین این جشنواره می تواند در رفع این مشکل گام های موثری بردارد.

وی در تبیین عقیم ماندن طرح ها و ایده ها، افزود: بسیاری از افراد طرح های جدیدی دارند ولی مکانی برای عرضه طرح آنان وجود ندارد و با ضوابط و روش های تجاری سازی کار آشنا نیستند، بنابراین طرح های آنان عقیم وبی نتیجه می ماند.

کلانتری با اشاره به برخی دلایل عدم اجرایی شدن طرح ها و ایده ها، ادامه داد: جشنواره ملی ایده های برتر برای افرادی که در این جشنواره شرکت می کنند فرصتی را فراهم می کند تا با زمینه ها و راهکارهای اجرای ایده به محصول آشنا شوند.

رئیس دانشگاه پیام نور استان یزد با بیان اینکه این جشنواره فرصتی را فراهم می کند تا صاحبان ایده از حمایت سازمان ها و ارگان ها اطلاع یابند، تاکید کرد: جشنواره ملی ایده های برتر در پیشرفت های علمی و کمک به نخبگان بسیار موثر خواهد بود.

کلانتری خاطرنشان کرد: نخبگان همیشه گله مندند که حمایت شایسته ای از آنان نمی شود که برگزاری این جشنواره گام موثری در حمایت از آنان خواهد بود.

وی بیان کرد: در برخی از جشنواره ها امکان عزیمت به تهران و ارائه ایده توسط همه و بررسی دقیق طرح ها توسط داوران فراهم نمی شود، بنابراین در جشنواره هایی این چنینی ایده ها راحت تر عرضه و بهتر و دقیق تر بررسی می شوند.

رئیس دانشگاه پیام نور استان یزد همچنین خواستار برگزاری چنین جشنواره هایی در بعد استانی شد و تصریح کرد: بهتر است، جشنواره های استانی پیش از برگزاری جشنواره ملی برگزار و ایده های برگزیدگان جشنواره های استانی در مرحله ملی به نمایش گذاشته شود تا زمینه برای عرضه سهل تر ایده ها و بررسی دقیق تر آنان فراهم شود.

وی با تاکید بر تجاری سازی ایده ها به عنوان هدف اصلی برگزاری این جشنواره، بیان کرد: اگر برگزاری جشنواره ملی ایده های برتر با هدف تجاری سازی و تولید انبوه نباشد، نتیجه ای کاربردی نخواهد داشت.

کلانتری ادامه داد: باید در جشنواره ملی ایده های برتر زمینه ای فراهم شود تا ایده های کابردی به محصول تبدیل شوند، چرا که حرکت در این مسیر آینده روشن و مناسبی را رقم خواهد زد.
 

به گزارش کمیته اطلاع رسانی جشنواره ملی ایده های برتر، وی با تاکید بر حضور کارآفرینان و سرمایه گذاران در این جشنواره، خاطرنشان کرد: باید کمیته ای از روسای دانشگاه های استان تشکیل وزمینه تبلیغات گسترده در محیط های دانشگاهی وحتی استانی در این کمیته با جمع آوری نظرات فراهم شود.
 

رئیس دانشگاه پیام نور استان یزد، برگزاری جشنواره ملی ایده های برتر را اقدامی مناسب توصیف کرد و اظهارداشت: ایده های بسیاری به دلیل عدم حمایت رها می شوند بنابراین برگزاری این جشنواره باید هدف اصلی خود را تجاری سازی و تولید انبوه محصول قرار دهد و یکی از مسیرهایی باشد که به طرح ها جنبه کاربردی داده و ایده را به مرحله عمل می رساند.
 

پایان پیام/

کد خبر 81036

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha