به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، روز نهم ذیالحجه، روز عرفه و از اعياد عظيمه است اگر چه به اسم عيد ناميده نشده اما روزى است كه حق تعالى بندگان خويش را به عبادت و طاعت خود خوانده و احسان خود را براى آنها میگستراند.
در اين روز شيطان خوار، حقيرتر، راندهتر و خشمناكترين اوقات است و اين فرصت از بهترين فرصتها است، در روايتی نقل شده كه شب عرفه هر دعای خيری كه انسان بكند به اجابت میرسد و برای كسی كه در شب عرفه اطاعت الهی را بكند و اعمال صالحه انجام دهد، معادل ۱۷۰ سال اطاعت و عبادت است.
اين روايت، عظمت شب عرفه را میرساند پس بايد اين شب را قدر دانست كه نخستين مسئلهای كه درباره اين شب تأكيد شده «دعا كردن» است.
«حمیدرضا ناهیدی فرد» در گفت و گو با خبرنگار شبستان در همدان گفت: روز عرفه دروازه ورود به عيد قربان است و اين روز، روز بندگی، عبادت، راز و نياز با پروردگار عالم بوده و بندگان در اين روز به گناهان خود در محضر پروردگار اعتراف میكنند تا مشمول مغفرت خداوند قرار گيرند.
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان همدان افزود: مباحث توحيد و خداشناسی بهطور دقيق در ادعيه روز عرفه مطرح شده و میتوانيم برهان نظم را در اين دعا مشاهده كنيم.
ناهیدی فرد ادامه داد: از غروب شب عرفه تا غروب روز عرفه زمان بسيار بزرگی است و روز عرفه فرصت مغتنم بهرهمندی از ارزشها بوده و ما همگی بايد از اين فرصتها كمال استفاده را ببريم.
وی بیان کرد: امسال نیز دعای عرفه همچون سنوات گذشته در کانونهای فرهنگی هنری مساجد سراسر استان همدان قرائت می شود.
نظر شما