سرهنگ «سيدمصطفي مرتضوي» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان با اشاره به سرقت اطلاعات بانکی کاربران در فضای مجازی گفت: يکي از شگردهاي کلاهبرداران سایبری، فعاليتهاي مجرمانه در قالب ارسال لينکهاي جعلي درگاه های پرداخت الکترونیک و سرقت اطلاعات بانکی کاربران در قالب فيشينگ است.
رئیس پلیس فتای فرماندهی انتظامی استان اصفهان با اشاره به تبلیغات منتشر شده در فضای مجازی افزود: به تازگي با مراجعه تعدادي از شهروندان به اين پليس مشاهده شده، کلاهبرداران در فضاي مجازي تبليغاتي با عنوان برنامه رژيم غذايي منتشر کرده و از کاربران ميخواهند براي دريافت برنامه رژيم غذايي متناسب خود بر روي لينک مربوطه کليک کنند که پس از این کار، به يک درگاه بانکي جعلي هدايت ميشوند و پس از وارد کردن اطلاعات حساب بانکي مانند شماره کارت و رمز دوم، موجودي حساب آن ها برداشت مي شود.
سرهنگ مرتضوي با هشدار به کاربران تاکید کرد: لازم است کاربران فضاي مجازي، هنگام برخورد با تبليغات اغوا کننده و لينکهاي ناشناس، هوشيار بوده و بدون شناسايي هويت ارسال کننده يا ارائه دهنده خدمات، اطلاعات حساب بانکي خود را در این لینک ها وارد نکنند.
وی افزود: در صورت مراجعه به لينک جعلي ارسالي و درج اطلاعات کارت بانکي هرچه سريعتر به بانک مراجعه و نسبت به تغيير رمز دوم حساب اقدام کنند.
رئیس پلیس فتای استان اصفهان، بهترین راه برای جلوگیری از کلاهبرداری در فضای مجازی را استفاده از رمز پویا دانست و گفت: مطمئن ترین اقدام براي جلوگيري از گرفتار شدن در دام اين نوع کلاهبرداران، مراجعه به بانک و فعال کردن رمز پويا براي حسابهاي بانکي است.
سرهنگ مرتضوي یادآور شد: کاربران در صورت اطلاع از هرگونه فعاليت مجرمانه در فضاي مجازي مراتب را، با مراجعه به بخش ارتباطات مردميِ سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir گزارش دهند.
نظر شما