به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، «حسین کلانتری» امروز (12 آبان) در نشست کارگروه اقتصاد مقاومتی، سرمایه گذاری و اشتغال استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: همه مدیران نسبت به طرح ها و پروژه های اقتصاد مقاومتی مصمم به دستوالعمل ها و مصوبات نشست کارگروه اقتصاد مقاومتی باشند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: در این خصوص منویات مقام معظم رهبری، برنامه ها، سیاست ها و تاکیدات دولت تدبیر و امید سرلوحه و راهبرد کاری قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه در خصوص طرح ها و پروژه های اقتصاد مقاومتی به خوبی کار انجام گرفته و پیشرفت های مهمی در استان حاصل شده، ادامه داد: اما برای رسیدن به نقطه مطلوب باید تلاشی جدی داشته باشیم.
کلانتری چهار طرح سد ایلی آباد، سد کوهبرد، پمپاژه آب رسانی به منطقه باباکلان بی بی حکیمه (س) و افزایش ۴۰۰ تنی ماهیان سردآبی را از جمله چهار طرح اقتصاد مقاومتی در حوزه جهاد کشاورزی دانست که در دهه فجر ۹۸ به بهره برداری می رسند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: چهار پروژه در حوزه راهسازی نیز شامل قطعاتی از مسیرهای یاسوج- بابامیدان، گچساران- بی بی حکیمه(س)، یاسوج – سمیرم و مسیر تنگ گنجه ای –سی سخت یا به زیر ترافیک می روند و یا ادامه پیشرفت فیزیکی آنها با جدیت دنبال می شود.
وی سه طرح پتروشیمی گچساران با بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی، طرح تولید لوله های بدون درز و طرح تولیدی آب معدنی با ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی را از طرح های اقتصاد مقاومتی در حوزه صنعت استان بیان کرد و گفت: این طرح ها با تمام توان در دست اجرا هستند.
کلانتری اضافه کرد: کاشت ۲۰ هزار هکتار از گونه های مختلف گیاهان دارویی با هدف مشارکت مردم، ایجاد اشتغال، حفاظت و نگهداری آنها از برنامه های اقتصاد مقاومتی استان است که سه هزار و ۲۵۰ هکتار آن در سال جاری باید محقق شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد طرح های اصلاح شبکه آب شرب شهرهای یاسوج و مادوان و ۲ طرح در حال اتمام برق رسانی در گچساران و گازرسانی به منطقه دلی بجک را از دیگر طرح های اقتصاد مقاومتی استان برشمرد.
وی به جذب تسهیلات اشتغال زایی استان تاکید کرد و گفت: از ۴۴۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال ابلاغی در اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان ۳۰۲ میلیارد تومان آن جذب شده و تلاش شود تا مابقی برای توسعه اشتغال و تولید بیشتر نیز جذب شود.
کلانتری ابراز داشت: طی مدت یک هفته تمام دستگاه های اجرایی و بانک های عامل استان طرح های اشتغال زایی را تعیین تکلیف کنند و چنانچه متقاصی منصرف شده و یا به لحاظ قانونی منعی وجود داشته، متقاضیان دیگری جایگزین شوند.
وی یادآور شد: از اینکه یک هزار و ۲۱۴ طرح اقتصادی استان مورد بازرسی قرار گرفته و نتیجه آن کاهش انحراف تسهیلات و کنترل آن شده حرکت خوبی است، گفت: باید ضمن ادامه این هدف در واگذاری طرح ها موضوعات اهلیت متقاضی، توجیه فنی و اقتصادی طرح، تولید و اشتغال پایدار مد نظر باشد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد به راه اندازی و فعالیت سامانه ثبت فارغ التحصیلان بیکار و جویای شغل در استان برای برنامه ریزی و هدف گذاری اشتغال آنها تاکید کرد.
شایان ذکر است در این نشست، حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد ۱۷ پروژه اقتصاد مقاومتی استان در این نشست مورد بررسی قرار گرفتند.
نظر شما