به گزارش خبرگزاری شبستان از تبریز، «مرتضی آبدار» گفت: مزیت های طبیعی و گردشگری آذربایجان به ویژه منطقه قره داغ (ارسباران) برای جذب گردشگر، توسعه اقامتگاه های بوم گردی را با هدف توسعه متوازن گردشگری ضروری کرده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تعداد اقامتگاه های بوم گردی دارای پروانه استان را 200 مورد اعلام کرد و افزود: هم اکنون 16مورد پروانه اقامتگاه بوم گردی را کمیته طبیعت گردی اداره کل بررسی می کند و 60 مورد درخواست احداث اقامتگاه بوم گردی نیز در معاونت گردشگری در حال تشکیل پرونده است.
وی اضافه کرد: تاکنون 6 اقامتگاه بوم گردی با معرفی به بانک های عامل از تسهیلات مالی برخوردار شده اندو عملیات اجرایی 4 طرح بوم گردی در شهرستان های کلیبر، بستان آباد و هریس در حال اجرا است که با اتمام آن ها در مجموع 190 تخت اقامتی به ظرفیت تخت های بوم گردی آذربایجان شرقی اضافه خواهد شد.
آبدار با اشاره به جایگاه شهرستان های کلیبر و خداآفرین به عنوان اولین شهرستان ها از حیث بیشترین تعداد اقامتگاه بوم گردی استان گفت: با توجه به مزیت های طبیعی و گردشگری شمال شرق استان به ویژه قره داغ، این منطقه بیشترین تعداد اقامتگاه های بوم گردی را داراست و بعد از آن به ترتیب شهرستان اسکو، ورزقان و مراغه بیشترین تعداد اقامتگاه های بوم گردی را به خود اختصاص داده اند.
وی افزود: با توجه به ظرفیت موجود در حوزه بوم گردی آذربایجان شرقی و افزایش اقامتگاه های این حوزه، به منظور ارتقای کیفیت خدمات این مجموعه ها تا پایان امسال سامان دهی ، درجه بندی و دوره های آموزشی ویژه مدیران و کارکنان آنها برگزار خواهد شد.
نظر شما