پاییز و طبیعت دوچندان جنگل‌های هیرکانی مازندران/ طبیعت‌گردی در پاییز، سفری که کهنه نمی‌شود

طبیعت زیبا و هزاررنگ مازندران و منطقه شرق استان در پاییز این نقاشی رنگارنگ خالق هستی، جلوه خاصی داشته و جنگل های هیرکانی دارای زیبایی فوق العاده ای است که به فصل خاصی خلاصه نمی شود و در بین رنگارنگی فصل پاییز دوچندان می شود.

 خبرگزاری شبستان-شرق مازندران، فصل پاییز در جنگل های مازندران با دارا بودن  53 درصد از 2 میلیون هکتار از جنگل های هیرکانی مازندران، یکی از دیدنی ترین فصل های این استان است.

 

طبیعت رنگارنگ جنگل های مازندران، شاهکار بزرگی از خلقت خداوند است که دلنشینی خاصی را برای ما تداعی می کند و رنگ های زرد، قرمز، سبز، آجری و قهوه ای جلوه های خاصی به این جنگل ها می بخشد که انسان را به وجد آورده و تصویری از قدرت خداوند را برای ما به نقش می کند که از دیدن آن سیر نمی شویم.

 

اگر چه کم کم به زمستان نزدیک می شویم اما طبیعت گردی سفری است که کهنه نمی شود و هر فصلی تازگی خود را برای گردش در دل طبیعت دارد در روزهای آخر پاییزی، سفری به جنگل های هیرکانی هزارجریب و شرق مازندران، خالی از لطف نیست.

 

صدای پای زمستان شنیده می‌شود اما این سرما و برف و هرسوز دیگری موجب نمی شود که دل به طبیعت نزنیم و طبیعت گردی در پاییز هزار رنگ را از دست بدهیم.

سفر به هزارجریب شرق مازندران، سفر به رویاها و بوم نقاشی و کتاب های کودکی هایمان است؛ همان قدر زیبا، همان اندازه دوست دستی و به همان زیبایی نقاشی ها و تابلوهایی که هزار رنگ را تداعی می کند.

سفر به دل طبیعت پاییزی هزار جریب شرق مازندران، بدون اغراق سفر به رنگ و عشق و دلدادگی و دل سپردن به رنگ ها و جاده و طبیعت است؛ حیف است در روزهای باقیمانده تا زمستان گذری به این دیار نداشته و از این رنگ ها غافل شویم.

 

درختان سربه فلک کشیده رنگارنگ جنگل های هیرکانی شمال برای هر کسی بومی یا غیربومی فرق ندارد؛ دنیایی از قدرت و عظمت و بزرگی خداست که نمی توان از آن جشم برداشت.

سفر به روستاها و بوی نان داغ و نوشیدن پیاله ای چای داغ در کنار بخاری هیزمی در پاییز شرق مازندران این روزها برای ما خیال نیست و می توان با گذری کوتاه به این روستاها و طبیعت بکر از همه این نعمات بهره مند شد و سفره های باز و دل های مهربانی که منتظر و چشم به راه هستند را دید و دلتنگی ها را رفع کرد.

از نظر دینی هم طبیعت یکی از نشانه های خداوند است که دارای درس های فراوان و در خدمت انسان است و برای برطرف کردن نیازهای انسان آفریده شده است و لذا باید از تمام فصول آن بهره برداری مناسب انجام شود.

و همانطور که در آيه ۱۶۴ سوره بقره آمده است: «إِنَّ فِي خَلْقِ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضِ وَاخْتِلاَفِ اللَّيلِ وَالنَّهَارِ وَالْفُلْکِ الَّتِي تَجْرِي فِي الْبَحْرِ بِمَا ينفَعُ النَّاسَ وَ مَا أَنزَلَ اللّهُ مِنَ السَّمَاءِ مِن مَّاء فَأَحْيا بِهِ الأرْضَ بَعْدَ مَوْتِهَا وَبَثَّ فِيهَا مِن کُلِّ دَآبَّةٍ وَتَصْرِيفِ الرِّياحِ وَالسَّحَابِ الْمُسَخِّرِ بَينَ السَّمَاء وَالأَرْضِ لآياتٍ لِّقَوْمٍ يعْقِلُونَ»؛ در آفرينش آسمان‌ها و زمين، و آمد و شد شب و روز، و کشتی‌هايی که در دريا به سود مردم در حرکتند، و آبی که خداوند از آسمان نازل کرده، و با آن زمين را پس از مرگ زنده نموده و انواع جنبندگان را در آن گسترده و همچنين در تغيير مسير بادها و ابرهايی که در ميان زمين و آسمان معلقند، نشانه‌هايی است از ذات پاک خدا و يگانگی او براي مردمی که عقل دارند و می‏‌انديشند.

به گزارش شبستان، طبیعت به شکلی خلق شده است که در خدمت انسان باشد و نیازهای او را برطرف کند و لذا باید با حضور در طبیعت ضمن استفاده از این نعمات الهی در نگهداشت و حراست از آن تلاش شود.

کد خبر 867506

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha