به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، حجتالاسلام «علی خدیوی» امروز در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه تبریز با گرامیداشت ۲۷ آذرماه سالروز شهادت شهید مفتح و روز حوزه و دانشگاه اظهار داشت: اگر وحدت میان حوزه و دانشگاه محقق نشود، جامعه دچار دوگانگی میشود.
مسؤول نهاد رهبری در دانشگاههای آذربایجانشرقی با تأکید بر اینکه وحدت بین حوزه و دانشگاه تاکتیک کوتاه مدت نیست، خاطرنشان کرد: برای هدایت رهبر، اندیشه و جهت واحد لازم است و اگر هر کدام جامعه را به سمتی ببرد خلاف جامعه اسلامی است.
وی با بیان اینکه وحدت میان این دو نهاد یک استراتژی طولانی مدت است، افزود: نسبت به وحدت حوزه و دانشگاه سه نطر وجود دارد به طوریکه برخی معتقدند فاصله میان حوزه و دانشگاه روز به روز کمتر شود، اما برخی هم معتقدند که وحدت وجود دارد ولی کافی نیست و نظریه سوم نیز مبنی بر این است که وحدت شعار آرمانی است.
این استاد حوزه و دانشگاه توضیح داد: در واقع باید اذعان کرد که وحدت بین دانشگاه و حوزه وجود دارد و به برکت این وحدت، نهضت نرمافزاری و جنبش علمی ایجاد شده است و در تاریخ ایران هیچگاه به این میزان تولید علم در حوزه و دانشگاه اتفاق نیافتاده است که الان میبینیم.
مسؤول نهاد رهبری در دانشگاههای آذربایجانشرقی ابراز کرد: جهش علمی منجر شده تا در بخشهای زیادی جزو ۱۰ کشور اول جهان شویم؛ به خاطر وحدت حوزه و دانشگاه بود که فرهنگهایی از قبیل کار جهادی، مقاومت، اندیشه سیاسی و انقلابی در جامعه دارای رویش پیدا کرد.
خدیوی با بیان اینکه انقلاب اسلامی هر سال یک بحران بزرگ را رد کرده است که اصلیترین عامل این مرتفعسازی، وحدت حوزه و دانشگاه بود، افزود: اگر برخی بحرانها حل نشده و مردم مشکل دارند نباید همه گردن حوزه و دانشگاه انداخت.
وی با بیان اینکه ارتباط بین صنعت و دانشگاه و حوزه به خوبی انجام نگرفته است، گفت: در استان دبیرخانه دائمی حوزه و دانشگاه به ابتکار نماینده ولیفقیه در استان دایر شده که در این نهاد مسائل و سوالات جدید طراحی و مطرح میشود که بسیار ارزشمند است.
مسؤول نهاد رهبری در دانشگاههای آذربایجانشرقی با تأکید بر اینکه حوزه و دانشگاه باید در رابطه با تحقق بیانیه گام دوم انقلاب ورود جدی داشته باشد، تصریح کرد: مهندسی تمدن نوین اسلامی در گرو وحدت حوزه و دانشگاه است.
نظر شما