به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، سید « محمد جمالیان» در این مراسم ضمن تقدیر از تلاش های انجام شده در این راستا گفت: موسسه خیریه حامی یار استان مرکزی در مدت 5 سال فعالیت خود نگاه ویژه ای را در راستای بهبود روحیه بیماران مبتلا به سرطان و بهبود روحیه این عزیزان انجام داده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به اینکه مسایل روحی مبتلا به سرطان در مراحل و اقدامات درمان اثرگذار است، افزود: این موسسه خیریه با برگزاری برنامه های فرهنگی، آموزشی در کنار درمان برای این عزیزان گام موثری در ایجاد روحیه مثبت در این عزیزان ایجاد کرده است.
این مقام مسئول با بیان اینکه یکی از مشکلات مهم کودکان مبتلا به سرطان در روند درمان، دور ماندن از محیط آموزشی و تحصیل این عزیزان است، گفت: ایجاد این مدرسه به همت موسسه خیریه حامییار اقدامی ارزشمند در راستای ایجاد انگیره در دانش آموزان مبتلا به سرطان و خانواده های آنها و همچنین باز نماندان آنان از تحصیل است.
وی با اشاره به اینکه این مدرسه بیمارستان در کشور بی نظیر است گفت: فقط در بیمارستان علی اصغر (ع) بخشی برای آموزش کودکان بیمار وجود داشت اما کیفیت و شکلی که در مدرسه کودکان سرطانی اراک ایجاد شده در کشور کم نظیر است.
جمالیان همچنین به فعالیت کتابخانه در کنار این مدرسه بیمارستان اشاره کرد و گفت: کتابخانهای در این مدرسه ایجاد شده بزرگ نیست اما جوابگوی نیازهای فعلی کودکان است که در طرح توسعه فضای کیفیتری ایجاد میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی در ادامه با اشاره به اینکه ارایه خدمات آموزشی در مدرسه بیمارستان حامییار تنها مختص کودکان بستری نیست اظهار کرد: کودکان مبتلا به سرطان که از بیمارستان ترخیص شده باشند نیز برای جبران عقبافتادگی تحصیلی میتوانند از امکانات و خدمات این مرکز آموزشی بهره مند شوند.
در ادامه این مراسم «حامد صوفی» نیز ضمن تقدیر و تشکر از حضور و مشارکت خیرین و مسئولان در این امر به ارایه گزارشی از فعالیت های موسسه خیریه حامی یار پرداخت و گفت: این موسسه فعالیت خود را از سال۹۳ آغازکرده و در نخستین قدم دفتر خدماتی خود را در بیمارستان امیرکبیر تاسیس کرد.
مدیرعامل موسسه حامییار استان مرکزی با اشاره به اینکه فعالیت رسمی آموزشی این موسسه از سال ۹۵ آغاز و ۲۲۰ معلم استان مرکزی تاکنون در راستای ارایه خدمات آموزشی به کودکان مبتلا به سرطان با این موسسه همکاری دارند، افزود: در این مدت ۱۱ هزار ساعت آموزش تحصیلی و سه هزار ساعت آموزش غیرتحصیلی به کودکان مبتلا به سرطان استان مرکزی ارایه شده است.
وی همچنین به ارایه گزارشی از فعالیت های مدرسه بیمارستان کودکان مبتلا به سرطان پرداخت و ادامه داد: این مدرسه در قالب هفت کلاس پیشبینی شده بود اما کنون یک کلاس ایجاد شده و نیاز است فضای مورد نیاز در طرح توسعه آن فراهم شود.
نظر شما