خبرگزاری شبستان: قریب 650 شهید در سراسر کشور همزمان با ظهر عاشورا به امام حسین (ع) اقتدا و در راه اسلام و قرآن جان شیرین خود را فدا کردند. شهید عبدالحسینی تنها یکی از شهدایی است که در روز عاشورا به شهادت رسید. تمام شهدای ایران اسلامی با تاسی به سالار شهیدان پا در رکاب جنگ گذاشتند و مردانه با جوانمردی و الهام از سیره امام حسین (ع) و اقتدا به مقتدایشان حماسه آفریدند. درخت تنومند جهاد و مبارزه همچنان از 1400 سال پیش تاکنون پابرجاست و در طول تاریخ با خون شهدا آبیاری میشود.
رضا عبدالحسینی درباره برادر شهیدش محمد عبدالحسینی که عضو بسیج ومسجد امام علی( ع) بلوار آیت الله کاشانی تهران بود، به خبرنگار شبستان گفت: شهید محمد عبدالحسینی 11 اسفند سال 47 در تهران متولد شد و در هنگام شهادت دانشجوی سال دوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی بود. از پنج سالگی با مسجد و برنامههای آن انس گرفت و قبل از پیروزی انقلاب در کلاسهای سرود مسجد حضرت مهدی(عج) ستارخان شرکت میکرد.
وی افزود: بعد از پیروزی انقلاب عضو بسیج مسجد شد. در مسجد علی ابن ابیطالب (ع) مسئول تبلیغات پایگاه بسیج و قاری قرآن بود و مقامهای مختلفی را نیز در این عرصه کسب کرد.
عبدالحسینی ادامه داد: از لحاظ درسی توانمند بود و در سال چهارم ریاضی و تجربی را با هم خواند تا بتواند در کنکور در رشته پزشکی شرکت کند. در جبهه فردی فعال بود از فرمانده دسته گرفته تا مسئول تخریب. پنج بار به جبههها رفت و البته به دلیل این که پدر نداشتیم و دو برادر بودیم همیشه تک به تک و نوبتی به جبهه میرفتیم اما آخرین بار به دلیل پیام حضرت امام هر کس به جبهه نرود خیانت کرده در عملیات مرصاد هر دو با هم به جبهه رفتیم که در آن عملیات بود که برادرم به شهادت رسید.
وی نظم، تقوا، انضباط، صبر، استقامت، پشتکار، نماز اول وقت، مطالعات علمی، عنایت و توجه ویژه به اهل بیت (ع) را از بارزترین خصوصیات برادر شهیدش محمد برشمرد.
برادر شهید عبدالحسینی گفت: خوشنویسی ماهر و عضو انجمن خوشنویسان بود، ورزش رزمی و شنا را نیز خوب میدانست وی از هر فرصتی برای آموختن بهره میبرد. باید گفت آسمانی بود که رفت زیرا همواره در حال تلاش و یادگیری بود.
شهید عبدالحسینی در وصیتنامه اش با اشاره به بیانات حضرت علی (ع) در نهجالبلاغه سفارش به تقوا و نظم کرده است. به جوانان همسنوسالش سفارش به اهمیت دادن به علم و به خواهران جامعه اسلامی تأکید به حجاب کرده است و اثر آن را بالاتر از خون شهدا برای حفظ امنیت در جامعه برشمرده است.
برادر شهید گفت: بعد از شهادت برادرم چند فیلم درباره شهید محمد عبدالحسینی ساخته شد از جمله کانون قرآن، شبکه چهار و دانشگاه شهید بهشتی که فیلم دانشگاه از همه کاملتر است. در این فیلم ها به خوبی به زندگی وی در مراحل مختلف تا دانشجوی پرداخته شده است و نیز در یک برنامه در شبکه پنج به معرفی شهید عبدالحسینی و شهدای عاشورا پرداخته شده است و سرانجام مدال و افتخار اقتدا به امام حسین (ع) را در تاریخ اول شهریور سال 67 به گردن خود آویخت و جاودانه شد.
شایان ذکر است، معماری مسجد امام علی(ع) بلوار آیت الله کاشانی در مواردی همانند معماری مسجد امام اصفهان است. به گونه ای که هنگام ورود، مستقیم به سوی قبله می شوی و متوجه زاویه آن نمی شوی.
این مسجد 800 مترمربع شبستان در دوطبقه دارد. مسجد دارای گنبدی یکپارچه و بدون ستون است. ارتفاع راس گنبد تا کف مسجد 5/16 متر است. محراب مسجد گچبری دارد و دورتا دور محراب و کتیبه های بالای سردر ورودی مسجد کاشیکاری و مزین به آیات قرآنی است. داخل کتیبه های حیاط مسجد مناجات امیر المومنین (ع) نوشته شده است ونیز دور تا دور شبستان مسجد آیات سوره حش از آیه 18 به بعد نگاشته شده است واحادیث امام حسین (ع) و امام علی (ع ) درب ورودی مسجد را آراسته کرده و نیزگرد تا گرد محراب با آیاتی که خطاب به مومنین ایمان و ذکر را یادآوری می کند زینت شده است.
پایان پیام/
نظر شما