به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ دوم دکتر صمدی با اشاره به اینکه بیمارستان بعثت نیروی هوایی ارتش جزو بیمارستانهای معین در درمان بیماران کرونایی است، گفت: با توجه به شناختی که همشهریان از این بیمارستان دارند و پتانسیلی که از نظر امکانات تشخیصی و درمانی این مرکز و فضای بسیار بزرگ آن به عنوان بزرگترین بیمارستان نیروهای مسلح دارد این بیمارستان با احضار همه کارکنانش با اختصاص ۲۵۰ تخت بیمارستانی و ۱۶ تخت آی. سی. یو در خدمت درمان تشخیص این بیماران قرار گرفته است.
رئیس بیمارستان بعثت نیروی هوایی ارتش با اشاره به اقدامات این بیمارستان برای بیماران کرونایی عنوان کرد: در طی این مدت نزدیک ۶۵۰۰ بیمار به صورت سرپایی به اورژانس بیمارستان مراجعه کردند که ۴۲۰ مورد بستری داشتیم و خوشبختانه ۷۵ درصد این افراد ترخیص شدند و در حال حاضر ۱۱۰ بیمار بستری داریم.
رئیس بیمارستان بعثت نیروی هوایی ارتش افزود: اخیرا از ۱۰ روز گذشته استراحتگاهی را ایجاد کردیم تا بیمارانی که طول درمانی شان تمام شده، ولی امکانات قرنطینهای را هنوز تا اتمام دو هفتهای ندارند، در این استراحتگاه دوران نقاهت را طی کنند.
وی با اشاره به افزایش خدمات در بیمارستان بعثت گفت: با همه امکانات تشخیصی و درمانی در ۱۰ روز گذشته، به صورت فوری سی. تی. اسکن دوم اورژانس را با توجه به مراجعه بسیار بالایی که شاید هر روز ما نزدیک به ۱۴۰ بیمار به سی. تی. اسکن ریه مراجعه میکردند در بیمارستان راه اندازی کردیم تا شرمنده هموطنانمان نشویم.
صمدی با بیان اینکه اورژانس بیمارستان بعثت را از روز اول تفکیک کردیم، توضیح داد: در حال حاضر دو تا اورژانس داریم. اورژانس بزرگتر با ۹۰ درصد ظرفیتش اورژانس بیماران کرونایی است و ۱۰ درصد ظرفیت اورژانس را به اورژانس مواردی که غیر از کرونا به بیمارستان مراجعه میکنند، اختصاص دادهایم.
وی افزود: در قسمت اورژانس کرونا دو دسته مراجعه کننده داریم، عزیزانی که مستقیم با احساس کردن علائم اولیه خودشان به اورژانس مراجعه میکنند و گروه دوم کسانی هستند که از طریق اورژانس تهران به ما مراجعه کردند. البته گروه سومی نیز هستند که خودشان با سامانه تماس گرفتند و ستاد ارجاع کرونا آنها را به ما معرفی میکنند.
رئیس بیمارستان بعثت نیروی هوایی ارتش توصیه کرد: کسانی که علائم مشکوک به کرونا را دارند اول با اورژانس تهران تماس بگیرند و از رفت و آمد به بیمارستانها خودداری کنند. خود اورژانس بر اساس مراکزی که در آن حوزه ظرفیت دارند بیمار را مستقیم به همان مرکز معرفی میکند.
وی در خصوص علائم بیماری کرونا متذکر شد: نزدیک ۸۰ درصد کسانی که با این ویروس مواجهه دارند ممکن است علائم خفیف این بیماری را تجربه کنند که در حد یک سرماخوردگی معمولی است. ما با خیلی از افراد مواجهه داشتیم که تنها علامتشان این بوده که از لحاظ بویایی و چشایی مشکل داشتند که کاملا موقتی است و در طی یک تا دو هفته این حسها بر میگردد. این افراد ناقل هستند.
صمدی عنوان کرد: هموطنان عزیز باید بدانند که هر بیماری منطق و ادبیات خودش را دارد. بیماری کرونا نیز از این قاعده استثنا نیست. بیماریهای غیر واگیر و غیر عفونی با بیماریهای واگیر دار و عفونی تفاوت دارد. اولین اصلی که در بیماریهای عفونی و واگیردار است به ویژه وقتی که حالت اپیدمی پیدا میکند و خیلی از کشورهای دنیا درگیرش میشوند لازم است تا در قدم اول زنجیره انتقال بیماری قطع شود.
وی تصریح کرد: ما بیشتر از اینکه از معاونت درمان وزارت خانه و بیمارستانها انتظار اختصاص تخت و پزشک و پرستار و امکانات درمانی داشته باشیم که این وظیفه ذاتی شان است باید به معاونت بهداشت وزارتخانه و بیمارستانها کمک کنیم. در واقع یکی از بازوهای اصلی اجرای این معاونت شهروندان هستند که میتوانند با کم کردن ترددهای غیر ضروری و با حذف کردن مسافرت، با شستن دست ها، ضدعفونی کردن سطوح و ظروف به این قضیه کمک کنند.
رئیس بیمارستان بعثت نیروی هوایی ارتش اظهار کرد: همه مردم تجربه بیماری آنفولانزا را داشتهاند. در بیماری آنفولانزا وقتی کسی با بیمار آنفولانزایی مواجهه دارد بلافاصله در طی یک یا دو روز آینده خود یا اطرافیانش علائم آنفولانزا را متوجه میشوند، ولی متاسفانه دوره نهفتگی این بیماری نزدیک به دو هفته است.
وی اضافه کرد: ممکن است در دو هفته اول هیچ علائمی نداشته باشید حتی بخواهید امروز به مسافرت بروید با اینکه بیمار و ناقل هستید و در طی سفر مشکلی نداشته باشید. ولی دو هفته بعد از بازگشت به شهرهای خودتان به شیوع مجدد و پیک دوم این بیماری دامن بزنید. به خاطر همین خواهش میکنیم با رعایت اصول و توصیههای بهداشتی و درمانی که میشود هم به سلامتی خودتان و هم به حفظ کادر درمانی بیمارستانها کمک کنید.
صمدی در خاتمه بیان کرد: از هنرمندان، ورشکاران و دست به قلمها خواهش میکنیم بیایند و از طرفداران خود بخواهند تا در خانه بمانند و اصول پیشگیری را رعایت کنند. امروز نیازمند رعایت بحران هستیم./
نظر شما