شهرداری تسهیل گری کرد / مبلغ پیشنهادی رای شورا نداشت

شکر زاده شهرداری در ماجرای مغازه های مسجد جامع در سال جاری به عنوان تسهیل گر خواند و گفت: شهرداری تابع حکم قانون در مورد این مغازه ها است.

«پیمان شکرزاده» در گفتگوی با خبرنگار خبرگزاری شبستان در گلپایگان، ضمن تایید توافقات میان شهرداری، اداره میراث فرهنگی و اداره اوقاف و امورخیریه در سال 93 در خصوص مغازه های وقفی مسجد جامع گلپایگان بیان کرد: شهردار و شورای شهر به عنوان تسهیل گری و کمک برای حل مشکلات و با نگاه مثبت در چند ماه گذشته وارد این جریان شد.

 
شهردار گلپایگان در پاسخ به این سخن حجت الاسلام «عباس نصیرالاسلامی» که با دریافت معوض ملکی در برابر مغازه های تخریبی به دلیل شرعی وقف موافق است، تاکید کرد: شهردار پیرو قانون است و هر حکمی داده شود، عمل خواهد کرد.


وی از جمع آوری کامل مصالح سازه های ساختمانی مغازه های تخریب شده مسجد جامع خبر داد و گفت: این مغازه ها دبگر در این مکان ساخته نمی شود و شهرداری در زیباسازی محیط آنجا به اداره میراث فرهنگی کمک خواهدکرد.


از طرفی شکر زاده  در نشستی با خبرنگاران از ارائه طرحی مناسب با یک محل گردشگری در رو به روی مسجد جامع گلپایگان، با توجه به عرض مناسب مکان خبر داد.

مبلغ مصوب باید به رای شورا گذاشته می شد


«حسین زاهد» نیز نستی با خبرنگاران در خصوص جلسه تشکیل شده در فرمانداری با موضوع مغازه های مسجد جامع در چند ماه گذشته گفت: شهرداری در آن جلسه نه پیشنهاد دهنده مبلغ سه میلیون تومان و نه تصمیم گیر بود، بلکه تنها یک مدعو بود و برای پذیرش این مبلغ پیشنهادی نیاز به طرح شدن در شورای شهر را داشت.


رئیس شورای شهر گلپایگان به اختلاف ابجاددشده میان دو دستگاه اجرایی  و هیات امنای مساجد در بهمن ماه پس از حکم تخریب مغازه ها اشاره کرد و افزود: شورا و شهرداری به عنوان واسطه میان دو ارگان وارد شده است و تا کنون دوبار جلسه ای با این منظور برگزار شده که یک بار رئیس اداره اوقاف و امور خیریه و یک بار رئیس اداره میراث فرهنگی و گردشگری غیبت داشتند.


وی هدف این جلسه را انجام هر گونه کمک توسط شورا به این دو ارگان دولتی  و تایید رقم نهایی احتمالی است و افزود: شهرداری در موضوع باز آفرینی شهری در جلوی مسجد جامع کمک خواهد کرد و پس از برگزاری جلسه نهایی، چشم انداز و ماحصل آن برای همه به خصوص هیات امنای مسجد جامع را روشن خواهد شد.

به گزارش شبستان،  ۱۵ مغازه وقفی مسجد جامع گلپایگان در سال ۹۳ با هدف نوسازی آنها تخریب شد ولی بازسازی آن در سال ۹۴ وقف یافت و پس از ۵ سال، در بهمن ماه سال ۹۸، مغازه های نیمه کاره تخریب شد که بحث میان دو اداره اوقاف و امور خیریه و اداره میراث فرهنگی و گردشگری بالا گرفت و تا کنون به راه حل مشخصی دست نیافته اند./

کد خبر 907100

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha