خبرگزاری شبستان ، یاسوج: با شیوع ویروس کرونا در کشور و استان کهگیلویه و بویراحمد، امروز مردم شاهد عزم همگانی برای مقابله با این ویروس منحوس هستند.
این روزها هر شخص، نهاد و ارگانی اعم از نیروهای سپاه، ارتش، گروه های جهادی و مردمی، سازمان های مردم نهاد و ادارات و نهادهای دیگر به یاری شبکه بهداشت و درمان استان کهگیلویه و بویراحمد آمده اند تا شعار «همه با هم کرونا را شکست می دهیم» به منصه ظهور برسد.
فعالان کانون های فرهنگی هنری مساجد کهگیلویه و بویراحمد هم با انتشار خبر شیوع ویروس کرونا ابتدا در راستای ضدعفونی مساجد و فضای کانون تلاش کرده و سپس به یاری مردم شتافتند.
بانوان در قالب گروه های جهادی مشغول دوخت ماسک های پارچه ای و توزیع در بین مناطق محروم هستند و بسیاری از جوانان پسر عضو کانون های فرهنگی هنری مساجد در راستای سم پاشی و ضدعفونی محیط شهرها به ویژه در مناطق محروم و روستاها مشارکت دارند.
برخی اعضای کانون های فرهنگی هنری مساجد هم با حضور در پایگاه های گروه های بهداشتی سطح استان، در راستای کمک به مردم و شبکه بهداشت و درمان استان و همچنین تهیه و توزیع مواد ضدعفونی و بهداشتی تلاش می کنند.
اعضای کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کهگیلویه و بویراحمد در اقدامی خودجوش و مردمی سطح مسجد و کانون ها، شهرها و روستاها را ضدعفونی می کنند و در سطح گسترده جهت پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و هم افزایی بیشتر فعالیت داشته اند.
ارائه بسته آموزشی پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در بخش آموزشِ الکترونیک سامانه «بچههای مسجد» ویژه اعضای کانون های فرهنگی هنری مساجد نیز از دیگر برنامه های اعضای کانون هاست.
در این بخش محتوای آموزشی تجهیز کانون ها و کتابخانه های مساجد به امکانات و لوازم بهداشتی مقابله با کرونا با استفاده از ظرفیت های مردمی و خیرین مساجد، تولید و نشر محتوا از طریق فضای مجازی و پیام رسانها در قالب عکس، عکس نوشته، اینفوگرافی، موشن، فایل صوتی و تصویری، جهت مقابله با ویروس کرونا انجام شده است
«وحید برومند» یکی از جوانان آتش به اختیار شهر دیشموک است که در راستای پیشگیری از بیماری کرونا، به همراه تعدادی دیگر از خواهران و برادران این شهر، دست به فعالیت های جهادی زده اند.
مسئول کانون فرهنگی هنری بلال مسجد امام حسین (ع) شهر دیشموک به شبستان، گفت: به منظور مقابله و بسیج عمومی جهت جلوگیری از شیوع کرونا، کار ساخت و عرضه ماسک در آموزشگاه فنی و حرفهای آغاز شد.
وی خاطرنشان کرد: در این مرحله بیش از یازده نفر از بانوان فعال مسجدی و هنرجویان رشته مدیریت خانواده کار و دانش اقدام به تولید ماسک کردند.
برومند با اشاره به تهیه پارچه توسط طلبه مستقر در مسجد، گفت: پارچه ساخت ماسک توسط طلبه مستقر در مسجد امام حسین (ع) و امام جماعت مسجد به صورت رایگان با مشارکت خیرین تهیه و در اختیار بانوان مسجدی و هنرجویان رشته مدیریت خانواده کار و دانش قرار گرفت.
وی یادآور شد: به مدت یک هفته بانوان خودجوش برای رضای خدا و کمک به سلامت مردم با رعایت اصول بهداشتی، اقدام به تولید ماسک در آموزشگاه فنی و حرفهای نوین رایانه کردند و این کار همچنان ادامه دارد.
برومند ادامه داد: بیش از هزار و ۵۰۰ عدد ماسک رایگان در آموزشگاه فنی و حرفه ای نوین رایانه تولید و پس از ضدعفونی توسط مرکز بهداشتی درمانی دیشموک، در اختیار همشهریان قرار می گیرد.
مسئول کانون فرهنگی هنری بلال مسجد امام حسین (ع) شهر دیشموک گفت: با مشارکت برخی از خیرین دیشموکی اقلامی همچون دستکش در کنار ماسک به صورت رایگان در بین مردم توزیع خواهد شد.
عضو شورای اسلامی شهر دیشموک هم گفت: حدود ۶۰۰ متر پارچه برای تولید بیش از 6 هزار ماسک توسط خیرین تامین شد.
«محمد بینا» با بیان اینکه حدود ۳۰ نفر از بانوان و هنرجویان رشته مدیریت خانواده دیشموک به صورت خودجوش به مدت یک هفته در کارگاه تولید ماسک فعالیت دارند، افزود: در مرحله نخست این طرح هزار عدد ماسک تولید و به صورت رایگان در اختیار نیازمند قرار می گیرد.
سپس وحید برومند، گفت:به منظور توزیع غذای سالم و تقویت سیستم ایمنی بدن، گوشت نذری به ارزش دو میلیون تومان بین مردم نیازمند این منطقه توزیع شد.
مسئول کانون فرهنگی هنری بلال مسجد امام حسین (ع) شهر دیشموک افزود: با حمایت های ستاد کانون های فرهنگی مساجد استان این مقدار گوشت نذری به ارزش دو میلیون تومان بین نیازمندان استان توزیع شد.
نظر شما