به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، به مناسبت روز جهانی کار و کارگر، رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در کامپالا در اوضاع کرونائی در یادداشتی تحت عنوان «روز کارگر مبارک» و «مزد کارگر را قبل از آن که عرق بدنش خشک شود، بپردازید»، ضمن عرض تبریک به کارگران دو کشور دوست ایران و اوگاندا، تقدس و جایگاه کار و کارگری، کارفرما و کارگر را در اسلام و اهمیت حمایت از آسیب دیدگان بحران اخیر تبیین و تشریح کرد.
این یادداشت تاکنون در سایتهای خبری، صفحات مجازی اینستاگرام، فیس بوک، توییتر، ایران - اوگاندا، واتس آپ، روابط فرهنگی ایران و آفریقا، سایت روابط فرهنگی ایران و آفریقا، سایت خبری جورنالیستهای آفریقا و ... منعکس شده و به نشانی پست الکترونیکی چهارصد شخصیت دینی، علمی و فرهنگی این کشور ارسال شده است.
در بخشی از این یادداشت آمده است که همه کارگران شاغل در مؤسسات تولیدی، صنعتی، خدماتی و کشاورزی که اقتصاد کشور با دستان توانای آنها حرکت میکند با شغل مقدس خود همواره مشغول عبادات خداوند متعال هستند. تقدس کار و کارگری در اسلام به قدری است که پیامبر اکرم(ص) دو دست تاول زده او را بوسیده و فرموده است که آن دستها هرگز آتش را نخواهند دید. همچنین جایگاه کار و کارگر آنقدر رفیع است که فرمودهاند اجرت و مزد کارگر را قبل از آن که عرق بدنش خشک شود، بپردازید.
در این یادداشت با تأکید بر اینکه کارگران از ارزشمندترین و سودمندترین اقشار جامعه بوده و حیات یک ملت مرهون آنها است به مضمون روایاتی در خصوص تقدس، اهمیت و جایگاه شغل کار و کارگری در اشاره شده است.
در بخشی از یادداشت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اوگاندا آمده است که همه باید از تلاشهای کارگرانی که با دستهای تاول زده و عرق جبین خود در توسعه کشور سهم زیادی دارند قدردانی کرده و به آنها که با سخت کوشی خود در توسعه جامعه تلاش میکنند احترام و در شرایط خطرناک کرونائی برای سلامتی آنها دعا کنیم.
در بخشی از یادداشت رایزنی فرهنگی کشورمان در اوگاندا اشاره شده است: امسال در حالی به استقبال روز جهانی کارگر میرویم که میلیونها نفر به خاطر شیوع گسترده ویروس کرونا شغلهای خود را از دست داده و در معرض خطرات فقر، گرسنگی و مرگ میر قرار گرفتهاند.
نظر شما