سامانه سخا در راستای پویش خیر و احسان راه اندازی شد

مدیر برنامه ریزی و فناوری اطلاعات کمیته امداد استان قم از راه اندازی سامانه سخا در راستای پویش خیر و احسان از سوی مجموعه حاکمیتی کشور خبرداد و گفت: هدف این سامانه کمک به محرومان و نیازمندان واقعی و تهیه بانک اطلاعاتی از خیرین است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، «علی قیداری» پیش از ظهر امروز(یکشنبه 11خرداد) در نشست خبری کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قم با اشاره به سختی شرایط زندگی به ویژه برای افراد کم برخوردار جامعه اظهار داشت: شرایط کشور در چهار ماه گذشته بحرانی شده و در کنار بحث ویروس کرونا نظام ما با یک تهدید ناجوانمردانه از سوی آمریکا در حوزه تحریم مواجه شده که تقویت کننده جنبه منفی این فشار است.

 

مدیر برنامه ریزی و فناوری اطلاعات کمیته امداد استان قم افزود: رهبر معظم انقلاب با نگاه تیز بینانه و هوشمندانه خود در همین راستا پیش از ماه مبارک رمضان، موضوع کمک مؤمنانه را مطرح کردند تا اجازه ندهند این شرایط سخت، به مردم ما آسیب بزند.

 

وی در ادامه عنوان کرد: با همه مشکلاتی که وجود دارد و کسب و کارها به ویژه مشاغل خدماتی با چالش های اساسی رو به رو شده است ولی از آن طرف کشوری داریم که بهترین مردم در آن هستند و هیچگاه محرومان و نیازمندان را فراموش نمی‌کنند، از این رو  احساس خوبی به مردم داریم هرچند تعداد انگشت شماری از این شرایط سوء استفاده می‌ کنند.

 

قیداری با تأکید بر این که ظرفیت های عظیمی داریم که خیلی از اوقات خوب مدیریت نمی‌شود، گفت: دولت در سال 96 حدود 7 هزار میلیارد تومان جدای از بودجه های رسمی برای مبارزه با فقر اختصاص داده است که اگر این مبالغ را در کنار کمک های میلیاردی مردمی قرار بدهیم رقم بالایی می‌شود که نیازمند مدیریت قوی است.

 

وی عنوان کرد: همواره این نگرانی وجود دارد که این ظرفیت عظیم چطور باید مدیریت شود، بعد از فرمان رهبری معظم مجموعه حاکمیت به این نتیجه رسید که از ظرفیت های فضای مجازی و هوش سایبری در همین راستا استفاده کند.

 

مدیر برنامه ریزی و فناوری اطلاعات کمیته امداد استان قم از راه اندازی سامانه سخا(esakha.ir) در راستای پویش خیر و احسان خبرداد و بیان داشت: سامانه سخا یک نمونه از این قضیه است تا این ظرفیت عظیم خیر و احسان را متمرکز کنیم، بانک های اطلاعاتی نیازمندان و همچنین بانک اطلاعاتی خیرین را یک جا جمع کنیم.

 

وی اضافه کرد: هدف این سامانه در کوتاه مدت و بلند مدت این است که این کمک ها را مدیریت کنیم چراکه از یک طرف کمک های بسیار زیاد دولتی و مردمی وجود دارد و از آن طرف خانواده هایی هستند که هیچ کمکی به آنها صورت نمی گیرد که بخشی از آن به این دلیل است که اطلاعات درستی وجود ندارد.

 

قیداری در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که تصریح کرد: در این سامانه هم فضا برای نیازمندان، هم خیرین حقیقی و هم خیرین حقوقی وجود دارد و از طریق این سامانه بانک اطلاعاتی از مجموعه افرادی که دخیل در کار خیر هستند نیز جمع آوری می شود و درنهایت هدف اصلی این است که کمکی که می‌ کنیم به دست مستحق واقعی و در هر عرصه ای که فرد خیر می خواهد اعم از عرصه بیماری، تحصیل، اشتغال یا غیر آن برسد.

کد خبر 934057

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha