به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، سرهنگ «محمدحسن سلامی» در نشست با مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد استان سمنان در راستای اجرای طرح های «روح مقاومت» و «سه شنبه های تکریم» گفت: ترویج ارزش های انقلاب و دفاع مقدس در جامعه سبب تقویت روحیه مجاهدپروری، مقاومت و ایستادگی ملت ایران در مقابل نظام سلطه می شود.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان سمنان با بیان اینکه امروز هر ارگانی در راستای حفظ ارزش های دفاع مقدس فعالیت می کند یک مجاهدت انجام می دهد افزود: امروز که تهاجم فرهنگی قصد دور کردن جوانان ما از ارزشها را دارد، نیاز داریم تا روحیۀ انقلابی و جهادی و ارزشها را به آنها معرفی کنیم.
وی کانون های فرهنگی هنری مساجد را یکی از پایگاه های مستحکم انقلاب عنوان کردوگفت: هر چقدر این نهاد مردمی مستحکم تر برای انقلاب کار کنند نتیجه بهتری خواهد گرفت.
سلامی با تأکید براینکه دفاع مقدس صرفا یک حادثه منطقهای نبود، بلکه یک مکتب تاریخی و فرهنگساز در تاریخ کشور و جهان بود ادامه داد: ما باید با بهرهمندی از فرهنگ دفاع مقدس تمامی توطئه و نقشههای دشمن را خنثی کنیم و اين گنجينه عظيم را به نسل جوان و آينده انتقال دهيم.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان سمنان با اشاره به چهلمین سالگرد دفاع مقدس اظهارداشت: مهمترین قسمت موضوع این گرامیداشت ها سبب انتقال فرهنگ معارف دفاع مقدس و ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت در جامعه است.
وی با بیان اینکه بزرگداشت چهلمین سال دفاع مقدس فرصتی مغتنم برای بازخوانی ارزشهای انقلاب و دوران دفاع مقدس است اضافه کرد: رزمندگان و ایثارگران با جهاد در راه خدا، ایمان، معنویت، ایثار و فداکاری، دین مداری و مقاومت و با دستان خالی توانستند در برابر جبهه ظالم استعمار و استکبار جهانی سربلند و پیروز شوند و برگ زرینی را در کتاب تاریخ این مرز و بوم رقم زنند.
سلامی با تأکید براینکه پیشکسوتان دفاع مقدس به عنوان سربازان خط مقدم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه محسوب میشوند ادامه داد: پیشکسوتان دفاع مقدس منبع عظیمی از تجربیات ارزنده هستند و حضور و مشارکت فعال پیشکسوتان دفاع مقدس در برنامههای چهلمین سال دفاع مقدس برای انتقال تجربیات خود به نسل جوان جامعه برای نشر و ترویج فرهنگ و ارزش های دفاع مقدس، ضروری است.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان سمنان خواستار رونق گرفتن بیشتر بیان خاطرات دوران دفاع مقدس در کانون های فرهنگی هنری مساجد شد وتصریح کرد: کانون های فرهنگی هنری مساجد از ظرفیت رزمندگان و پیشکسوتان دوران دفاع مقدس بیشتراستفاده کنند.
وی با بیان اینکه سرکشی از خانواده معظم شهدا و ایثارگران به صورت محله ای در طی ایام سال می تواند از برنامه های کانون های فرهنگی هنری مساجد باشد افزود: زبان فرهنگ و هنر با بهرهگیری از فضای مجازی و شبکههای اجتماعی در همه شرایط به خصوص در وضعیت حال که شاهد شیوع ویروس کرونا هستیم بهترین و آسانترین راه برای گسترش و ارتقای جلوههای فرهنگ ایثار و فداکاری و بازخوانی ارزشهای دوران دفاع مقدس است.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان سمنان ضمن قدردانی از اجرای دوطرح «روح مقاومت» و «سه شنبه های تکریم» توسط کانون های فرهنگی هنری مساجد در راستای ایثاروشهادت ادامه داد: این طرح ها یک برنامه ارزشمندی است که تا پایان سال ادامه یابد.
وی با اشاره به اینکه کانون های فرهنگی هنری مساجد برای برگزاری برنامه ها ومراسم های خود از ظرفیت یادمان شهدای گمنام در شهرستان ها استفاده کنند اظهارداشت: در برنامه های چهلمین سالگرد دفاع مقدس با محوریت مردم و جوانان برنامه ریزی شده است و بهره گیری از ظرفیت فضای مجازی و نیز تجلیل و تکریم از حماسه سازان دوران دفاع مقدس و مدافعین حرم در مساجدو پایگاهها، مدارس، دانشگاه ها و مراکز آموزشی، دستگاههای اجرایی استان و نیروهای مسلح مورد تاکید قرارگرفته است.
نظر شما