وضعیت اجرای پروژه فاضلاب شهرهای کرمان، سیرجان و زرند تشریح شد

معاون مهندسی و توسعه آبفای کرمان با تشریح روند اجرای پروژه فاضلاب سه شهر استان گفت: فاضلاب شهری یک کار زمان بر و هزینه بر است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، عباس سلطانی نژاد سه شنبه (24 تیر) در نشست خبری مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمان با اصحاب رسانه با موضوع «وضعیت آب استان و گزارش پیشرفت پروژه فاضلاب» گفت: برای شهرهای سیرجان، زرند و کرمان فاضلاب شهری توسط بخش خصوصی در حال اجرا است که قرارداد کرمان با بخش خصوصی برای اجرای فاضلاب شهری هزار و 460 میلیارد تومان، زرند 217 میلیارد تومان و سیرجان هم حدود 280 میلیارد تومان است و پروژه ها نیز پیشرفت خوبی دارند.

 

 

معاون مهندسی و توسعه آبفای کرمان ادامه داد: تا امروز بالغ بر 200 میلیارد تومان در شهر کرمان سرمایه گذاری شده و 120 کیلومتر شبکه فاضلاب و لوپ های اصلی کرمان انجام شده و 30 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

 

 

وی در ادامه بیان کرد: در شهر سیرجان تصفیه خانه مراحل پایانی دارد و پیش بینی ما این است که تا مهرماه تصفیه خانه تکمیل بشود و 45 درصد شبکه فاضلاب سیرجان پیشرفت داشته و در شهر زرند نیز که تازه شروع شده حدود 15 درصد پیشرفت داشته و براساس برنامه زمانبندی سرمایه گذارها؛ کرمان ظرف 5 سال آینده، سیرجان 2 سال آینده و زرند هم 3 سال آینده این پروژه ها تکمیل می شوند و بهره مندی فاضلاب آن ها انجام خواهد شد.

 

 

سلطانی نژاد در ادامه با بیان اینکه در حوزه روستا امسال نسبت به سال گذشته شرایط بهتری داشتیم، گفت: از ابتدای سال خدمت آب رسانی روستا به شرکت آب و فاضلاب استان محول شده که 5 هزار و 642 روستا در استان کرمان وجود دارد که از این تعداد 2 هزار و 792 روستا بالای 20 خانوار جمعیت دارند که هزار و 871 روستا شبکه آب رسانی دارند و 2 هزار و 843 روستا زیر 20 خانوار جمعیت دارند که 498 روستا شبکه آب رسانی دارند و 512 روستا با آب رسانی سیار، آب رسانی می شوند که به لطف خدا با توجه به بارندگی هایی امسال 300 روستا از آب رسانی سیار کمتر شده است.

 

 

وی در خصوص پروژه های فاضلاب، گفت: در حال حاضر نرخ بهره مندی فاضلاب در سطح استان  11 درصد و متوسط کشوری 45 درصد است و با توجه به پروژه هایی که در حال حاضر از منابع عمرانی و یا بخش خصوصی انجام می شود، پیش بینی این است که ظرف 4 سال آینده متوسط نرخ بهره مندی به 55 درصد برود.

 

 

معاون مهندسی و توسعه آبفای کرمان ادامه داد: علاوه بر بالا بردن سطح بهداشت عمومی و استفاده از پسآب که اولویت کار ما است، در کنار آن صنعت استان را کمک خواهد کرد که یک بازار کاری در حاشیه شهرها از طریق صنعت برای جوانان ما حتماً ایجاد خواهد شد و در حین انجام کار هم برای اشتغال زایی به صورت مستقیم برای شهر کرمان در زمان انجام کار 7 هزار نفر و در زمان بهره برداری 300 نفر مشغول کار شدند و الان هم در سطح شهر در حال انجام کار هستند.

 

 

وی گفت: فاضلاب یک کار زمان بر و هزینه بر است و نمی شود که ما همه جای شهر را بهم بریزیم لذا به ترتیب اولویت هایی که همکاران ما گذاشتند شهر کرمان تا سه سال آینده اجرا می شود.

 

کد خبر 949335

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha