به گزارش خبرگزاری شبستان از رشت، «ارسلان زارع» عصر امروز (چهارشنبه، ۱مرداد) در جلسه شورای آموزش و پرورش استان که در سالن غدیر استانداری گیلان برگزار شد، سیره زندگی ائمه اطهار(ع) را راهگشای جامعه بشریت در همه ادوار دانست و اظهار کرد: لازم است سبک زندگی اسلامی و الگوهای ممتاز آن به نسل جوان معرفی شود.
استاندار گیلان با اشاره به نقش آموزش و پرورش در بالندگی و رشد فکری کودکان و نوجوانان، تصریح کرد: با آموزش مهارتهای زندگی و نیز اصول تحکیم خانواده، می توان بسیاری از آسیب های اجتماعی را کاهش داد.
وی خاطرنشان کرد: هیچ تحول پایداری در جامعه اتفاق نمی افتد مگر اینکه از مسیر آموزش و پرورش بگذرد و بر این اساس، آنچه آینده کشور را میسازد، اجرای برنامههای این نهاد تحولآفرین است.
زارع به تحولات چند دهه اخیر در حوزه آموزش و سواد آموزشی اشاره و اضافه کرد: امروز به برکت انقلاب اسلامی، آموزش و سطح سواد در کشور به طور چشمگیری ارتقاء یافته و اکنون نیز با وجود تعطیلی مدارس پس از شیوع کرونا، آموزش و پرورش پروژه بزرگی را در سطح ملی و با استفاده از شبکه «شاد» انجام داد و میتوان گفت با تاسیس این شبکه آموزشی، فرآیند آموزش در دوران کرونا مدیریت شد.
استاندار گیلان تلاش برای همه گیری آموزشهای مجازی را امری مهم خواند و افزود: با توجه به در پیش بودن سال تحصیلی جدید لازم است اداره کل آموزش و پرورش، نسبت به رفع دغدغه خانوادهها در خصوص برگزاری کلاس های حضوری، چاره اندیشی و مطابق با پروتکلهای بهداشتی و فاصلهگذاری اجتماعی، اقدام کند.
وی با اشاره به کیفیت آموزش و نیروی انسانی متعهد و متخصص در گیلان خاطرنشان کرد: تولید محتوای آموزشی متناسب با درک و فهم دانش آموزان مسئله ای بسیار با اهمیت است، از معلمان انتظار دارم در تولید برخی محتواهای آموزشی این بخش حضوری فعالانه داشته باشند و آموزش و پرورش نیز ارائه تولیدات آموزشی به همه دانش آموزان را در دستور کار داشته باشد.
زارع به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش که در گام دوم انقلاب نیز مورد تاکید رهبر معظم انقلاب قرار گرفته، اشاره و بیان کرد: تربیت در ساحتهای مختلف مورد تأکید قرار گرفته و باید از آموزش محوری به سمت تربیت محوری حرکت کنیم و هر دانش آموز بعد از فارغ التحصیلی یک مهارت برای زندگی در اجتماع فراگرفته باشد و انتظار دارم این مهم به نتیجه برسد.
استاندار گیلان با تاکید بر لزوم پویایی در نهاد آموزش و پرورش، تاکید کرد: بر این اساس لازم است مراکز آموزشی ما، نیروهای انسانی تحصیل کرده را برای نقش آفرینی در بنگاههای اقتصادی و توسعه ایران و گیلان تربیت کنند.
وی به نقش موثر هنرستان های فنی و حرفه و کار و دانش در تربیت نیروی کار مجرب اشاره کرد و گفت: دانش آموختگان این مدارس در صورت آموزشهای صحیح میتوانند پس از تحصیل وارد بازار کار شوند و با توانمندی های خویش نسبت به ایجاد اشتغال پایدار اقدام کنند.
نظر شما