تدارک مسجد جامع غدیر خم برای دهه امامت و ولایت/ توزیع ۸۰۰ بسته ارزاق میان نیازمندان

شکرنابی با اشاره به توزیع بسته‌های ارزاق در میان نیازمندان توسط اهالی مسجد جامع غدیر خم، گفت: ۸۰۰ بسته خواروبار به ارزش هر بسته ۲۷۰ هزار تومان در سه مرحله میان محرومان شناسایی‌شده توزیع شده است.

«محسن شکرنابی» در گفت و گو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان با اشاره به ویژه برنامه های مسجد جامع غدیر خم برای دهه امامت و ولایت، اظهار کرد: به مناسبت دهه امامت و ولایت به مدت یک  هفته برنامه سخنرانی در مسجد جامع غدیر خم با حضور خطبای سرشناس همچون حجج اسلام دکتر امین، عابدینی، سید احمد خاتمی و آیت الله سعیدی با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار می  شود.

 

مدیر شورای فرهنگی مسجد جامع غدیر خم بیان کرد: علاوه بر آن مسابقه فرهنگی «تجلی امامت در پرتو غدیر» به همت این مسجد همراه با جوایز نفیس برگزار می شود.

 

وی ادامه داد: طبق دستورالعمل ها و بخشنامه های ابلاغی حوزه مقاومت بسیج با توجه به شرایط حاضر تهیه ماسک و مواد ضدعفونی کننده توسط بسیج خواهران و برادران در حال انجام است. ضمن اینکه مسجد یک باب مغازه که به کبابی اجاره داده بود به دلیل شرایط ویروس کرونا و عدم کسب و کار اجاره مغازه را دریافت نکرد.

 

مدیر شورای فرهنگی مسجد جامع غدیر خم با اشاره به اقدامات صورت گرفته در این مسجد  در راستای کمک رسانی به نیازمندان گفت: 800 بسته خواروبار به ارزش هر بسته 270 هزار تومان در سه مرحله توزیع شد.

 

وی یادآور شد: اگر چه بعد از بحران کرونا امکان اقامه نماز جماعت در مسجد فراهم نبود اما مسجد جامع غدیر با 13 هزار عضو در شبکه های اجتماعی فعالیت های فرهنگی و مذهبی و سخنرانی ها را برای مخاطبان انعکاس داد.

 

بنا بر این گزارش مسجد جامع غديرخم كه تا سال ٨٣ به نام مسجد جامع ضرابخانه ناميده مي شد در محله ضرابخانه یا به نشانی خيابان پاسداران، خيابان شهيد كشوري (نگارستان هشتم)، خيابان مسجد واقع است. اين مسجد در سال ١٣٥٠ با زيربناي پانصد متر مربع ساخته شد و در اوایل سال ١٣٥٧ با تلاش های آيت الله سيد جلال مجد هاشمي؛ امام جماعت این مسجد و همت نمازگزاران و افراد خيّر محله با زيربناي بيش از دو هزار متر مربع به طور كلي تجديد بنا شد، كه آن شامل شبستان بزرگ و دو طبقه ساختمان و زيرزمين جهت استقرار كتابخانه، كلاس هاي قرآن، امور فرهنگي و دفتر است.

 

در سال ١٣٨٠ برای افزايش فضاي شبستان مسجد و گسترش فعاليت هاي فرهنگي این مسجد در چند فاز تجديد بنا شد و طي نقشه اي جامع، كتابخانه با دو سالن قرائت برادران و خواهران، سالن كنفرانس، سالن ويژه مراسم، شبستان مردانه وسیع تر، شبستان زنانه در طبقه دوم، صندوق قرض‌الحسنه، كلاس هاي آموزشي براي واحد قرآن و عترت، اتاق هايي برای بسيج برادران و خواهران، دفتر مسجد، دفتر امام جماعت، محل سكونت خادم و… پيش بيني شد.

 

اين مسجد در طول سال با اقامه نماز جماعت در سه وقت صبح، ظهر و عصر و مغرب و عشاء جزو فعالترين مساجد تهران است و در طول سال حدود ٣٠٠ روز برنامه سخنراني و مداحي به مناسبت هاي مذهبي و انقلابي در آن برگزار می شود.

کد خبر 956976

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha