اولین وبینار ارزیابی ایده‌های اربعینی روشنا برگزار شد/ ارسال ۱۷۷ ایده اربعینی به دبیرخانه روشنا

رئیس کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین از ارسال ۱۷۷ ایده اربعینی به دبیرخانه روشنا خبر داد و گفت: خود این موضوع گواه بر موفقیت نسبی این طرح و به بار نشستن زحمات در اندیشکده راهبردی اربعین بوده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، اولین جلسه وبینار بررسی ارزیابی ایده‌های اربعینی در رویداد «روشنا» با حضور اعضای کمیته علمی رویداد و ایده‌پردازارن برگزار شد. در این جلسه آقایان دکتر سید مجید مطهری نژاد دبیر علمی همایش، دکتر محمدمهدی ذوالفقارزاده عضو هیئت علمی دانشگاه تهران، میثم احمدی متخصص و پژوهشگر حوزه هوش مصنوعی و علی حسنی متخصص و پژوهشگر حوزه مدیریت نوآوری و فناوری‌های نرم؛ به بررسی و ارائه نکات آموزشی نسبت به ایده‌های ارائه شده پرداختند.

 

براساس این گزارش، تا کنون 77 ایده اربعینی در سامانه ثبت ایده‌های «روشنا» به نشانی rowshana40.ir به ثبت رسیده است و در جلسات مختلف به صورت مجازی، صاحبان ایده در 3 دقیقه فرصت دارند تا به صورت خلاصه ایده خود و ابعاد اجرایی شدن آن را ارائه دهند.

در این گام از رویداد شناسایی ایده‌های اربعینی «روشنا»، اعضای کمیته علمی بر اساس ارائه صاحبان ایده به بررسی و ارزیابی اولیه خواهند پرداخت.

در نخستین وبینار بررسی اولیه ایده‌های ثبت شده در سامانه، 16 نفر از صاحبان ایده به ارائه طرح خود پرداختند و داوران و اعضای کمیته علمی در کنار تبیین جایگاه رویداد و ویژگی ایده‌های ارسالی، نکات خود را برای رشد و پرورش هر یک از ایده‌ها مطرح کردند.

 

بنابراین گزارش، حجت الاسلام والمسلمین حمید احمدی رئیس کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین در اولین وبینار بررسی ارزیابی ایده‌های اربعینی در رویداد «روشنا» که به صورت مجازی برگزار شد، گفت: از برگزارکنندگان این رویداد مهم و اثر بخش از دانشگاه امام صادق علیه السلام و مرکز نوآوری دانشگاه و مدیریت متعهد و توانمند این مرکز تشکر می‌کنم و همچنین از اندیشکده راهبردی اربعین و مدیریت آن که در طراحی و پیگیری طرح روشنا که اربعین ۹۸ در کربلای معلی در مقر ستاد فرهنگی اربعین رونمایی شد و در این 10 ماه با تلاش مستمر در این  وضیعت خاص این طرح به ثمر نشست، تشکر داریم.

وی افزود: امیدواریم این کار مطلع مبارکی باشد و به یمن الطاف حضرت سید الشهدا علیه السلام به یک نهاد مستحکم و پربار برای این مسیر نورانی باشد و کمکی به تحقق رهنمودهای مقام معظم رهبری در زمینه سازی تمدن نوین اسلامی گامی موثر واقع شود. لازم می دانم از تلاش اساتیدی که با برگزاری جلسات متعدد و صرف ساعت‌ها گفتگو و بررسی عالمانه به داوری این آثار پرداختند صمیمانه تشکر کنم.

رئیس کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین خاطرنشان کرد: در گام اول با تبلیغ و اطلاع رسانی محدود 177 ایده ارایه شده است، خود این موضوع گواه بر موفقیت نسبی این طرح و به بار نشستن زحمات دوستان در اندیشکده بوده است. ضرورت این کار از چند سال پیش احساس شد و رایزنی‌هایی برای پاسخ به این نیاز انجام گرفت که گام اولیه از سوی اندیشکده راهبردی برداشته شد.

وی یادآور شد: امروز اربعین یک پدیده بزرگ و با ابعاد مختلف و مسائل متنوع  و ظرفیت عظیم است که برای حل مسائل آن و شناخت زوایای پیدا و پنهان آن و شناسایی ظرفیت‌های بی‌نظیرش نیازمند مشارکت نخبگان و اهل دانش و صاحب نظران و فرهیختگان در ارایه راه حل‌ها و ایده‌ها و طراحی‌ها برای ارتقا و استفاده از ظرفیت‌های آن هستیم.

حجت الاسلام احمدی گفت: این امر مستلزم فراهم شدن بسترها و طراحی درست فرآیندها برای ارایه و دریافت و عملیاتی شدن ایده‌هاست، همچنین مستلزم سه امر مهم در کنار ساختار و بسترها، دانش، تلاش و استمرار است. گام اول در اندیشکده و در طرح روشنا برداشته شد و امیدواریم این آغازی برای یک جهاد علمی بزرگ و ماندگار باشد، گام مهم بعدی همت اندیشکده در معرفی و پیگیری ایده‌ها و پخته‌تر شدن آنها و همت و حمایت متولیان و خیرین است تا این ایده‌ها به یک محصول تبدیل شود .

وی تاکید کرد: کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین  به سهم خود از این ایده‌ها در معرفی و پیگیری برای اجرا و تبدیل به محصول نهایت تلاش خود را به عمل خواهد آورد. امیدواریم دفتر پیگیری مشترک با اندیشکده تشکیل  شود تا از طرق مقتضی برای تحقق اهداف این طرح تلاش کند.

 

بنابراین گزارش جلسات بعدی ارزیابی نیز به صورت مجازی با حضور اعضای کمیته علمی برگزار شده و سایر ایده‌های ثبت شده فرصت ارائه و ارزیابی اولیه پیدا خواهند کرد.

علاقه مندان برای حضور در این جلسات مجازی می‌توانند اطلاعات بعدی وبینارهای بررسی ایده های روشنا را از طریق تارنمای رویداد به نشانی rowshana40.ir و یا کانال اطلاع رسانی در پیام رسان بله و تلگرام به نشانی @rowshana40 دریافت کنند.

کد خبر 963253

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha