آغاز طرح قرآنی حاملان وحی در کردستان

طرح قرآنی حاملان وحی با حضور جمعی از مربیان قرآنی کانون های فرهنگی و هنری مساجد از امروز (15دی) در مسجد جامع سنندج آغاز شد.

کامل گلباغی، مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی هنری مساجد کردستان در حاشیه برگزاری این دوره آموزشی به خبرنگار شبستان در سنندج گفت: طرح قرآنی حاملان وحی با حضور 32 نفر از مربیان قرآنی در مسجد جامع سنندج آغاز شده و شرکت کنندگان به مدت 16 جلسه تحت نظر اساتید برجسته رشته های مختلف قرآنی و اصول و مبانی کلاس داری آموزش های لازم را فرا می گیرند.


وی به اهداف این طرح اشاره کرد و افزود: آموزش قرآن همراه با ارائه پیام آیات، آموزش احکام و اخلاق با استفاده از وسایل کمک آموزشی، ایجاد وحدت در امر آموزش قرآن در کانون ها و تسهیل امر روخوانی و روانخوانی قرآن کریم از جمله اهداف این طرح است.


مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی هنری مساجد کردستان قرائت آیات منتخب، آشنایی با آداب تلاوت قرآن، تجوید و احکام، آشنایی با پیام آیات پنج جزء اول قرآن کریم،توجه به معانی و مفهوم لغات در هنگام تلاوت و زمنیه سازی تدبر در قرآن را از دیگر اهداف این طرح عنوان کرد.


وی تصریح کرد: این طرح شامل دروس نظری و عملی می شود و محتوای آموزشی در قالب بسته ای شامل کتاب دروس نظری، کتاب قواعد روخوانی و لوح فشرده ارائه خواهد شد.

 

این مقام مسئول افزود: هریک از سطوح عمومی این طرح طی دو ترم و هریک از رشته های تخصصی طی 16 ترم و هر ترم 16 جلسه آموزش داده می شود تا با صرف وقت بیشتر مهارت های خواندنی قرآن آموزان افزایش یابد.


گلباغی گفت: در سطوح عمومی از احادیث پیرامون قرآن کریم،اخلاق کریمه، احکام فقهی، قصه های قرآنی، آداب تلاوت، قواعد صرف و نحو عربی، آشنایی با ترجمه کلمات قرآنی و پیام آیات کل قرآن بهره گرفته می شود و شاگران با فرهنگ صحیح و اخلاق قرآنی آشنا خواهند شد.


مسئول امور مساجد کردستان اظهار داشت: قرائت یا تحقیق خوانی، حفظ کل قرآن، تفسیر و مفاهیم و پیام آیات قرآنی و تواشیح و ابتهال و اذان و ترتیل خوانی پیشرفته از انتخاب رشته تخصصی است.

 

وی تصریح کرد: برای هر یک از شش ترم سطوح عمومی، نرم افزار MP3 تهیه شده است تا شاگردان قرآنی بتوانند علاوه بر کلاس درس در ساعات آزاد خود از آنها برای تمرین مهارت های لازم تلاوت صحیح آیات قرآن کریمه استفاده کنند.

 

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: گواهینامه های قبولی در هر سطح عمومی تنها نمایانگر مهارت قرآن آموزان در امر تلاوت قرآن است و دروس نظری و مهارت های جانبی مانند تواشیح و ابتهال و غیره به عنوان شرط ورود در آزمون مهارت تلاوت قرآن به شمار می رود.


پایان پیام/
 

کد خبر 96888

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha