به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، «عباس رجبی» امروز(6مهر) در ویژه برنامه روز ایمنی و آتش نشانی با بیان اینکه قدردان از خود گذشتگی، جان فشانی، شجاعت و شهامت آتش نشانانی که با ایثار جان خود را به خطر انداخته تا ایمنی و آرامش را برای شهروندان ایجاد کنند و جان دیگری را نجات دهند، هستیم، اظهار کرد: روز هفتم مهر ماه سال 59 رژیم بعثی به پالایشگاه آبادان تعرض کرد و حین تلاش پرسنل آتش نشانی برای خاموش نمودن حمله اول دوباره این پالایشگاه توسط دشمن مورد بمباران هوایی قرار گرفت و موجب شهادت جمع کثیری از این عزیزان گردید که به نام روز آتش نشان توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی نامگذاری گردید.
شهردار ساری با تاکیدبراینکه همه تلاش هایی که آتش نشانان با ایثار و شهادت خود در جنگ تحمیلی و حادثه پلاسکو و در سایر عملیات ها و حوادث طبیعی انجام داده اند باید مورد تقدیر قرار گیرد و این مراسم نیز به همین منظور برگزار شده است، یادآورشد: طی چند هفته اخیر سه تن از آتش نشانان پرتلاش شهرداری ساری طی عملیات و خدمت رسانی به شهروندان دچار مصدومیت شده اند و این حوادث نشان دهنده گوشه ای از جانفشانی های آتش نشانان عزیز است.
وی به پیشینه فعالیت آتش نشانی ساری اشاره کرد و افزود: اولین ایستگاه آتش نشانی ساری در سال 1353احداث شد تا بسیاری از عملیات ها و حوادثی را که در سطح استان اتفاق می افتد پیشگیری و مدیریت بحران کند.
شهردار ساری که خود چند سالی به عنوان مدیرعامل آتش نشانی ساری فعالیت داشته به کمبود امکانات و تجهیزات امدا و نجات اشاره کرد و گفت: یاد دارم روزی برای انجام یک عملیات در رودخانه تجن برای نجات غریق رفته بودیم و وسایل امداد و نجات غواصی نداشتیم که با حمایت های شورای شهر و استانداری مازندران خریداری شد و همکاران ما نیز در آتش نشانی ساری دوره های آموزشی پیشرفته را پشت سر گذاشتند .
وی ادامه داد: خوشبختانه در طی یک سال اخیر تحول خوبی در حوزه آتش نشانی از لحاظ تجهیزات و امکانات شکل گرفته که می تواند منشا خدمات ارزنده تری به همشهریان باشد.
رجبی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید آتش نشان «ابراهیم اسماعیلی» که در عملیات اطفای حریق هنرستان خیریمقدم ساری دچار سانحها شد و جان خود را برای نجات جان هموطنان خود تقدیم کرد، گفت: آتش نشانی فراتر از یک شغل است و حضور در این شغل با عشق ، علاقه و انگیزه میسر است.
وی با بیان اینکه حدود3هزار و 200مورد عملیات اطفای حریق داشتیم، افزود: 33فوتی و 400مصدوم نیز در حریق و حوادث داشتیم.
رجبی با بیان اینکه آتش نشانان ساری حدود600مورد در نقاط روستایی و شهرهای همجوار به نجات هموطنان شتافتند، اظهار کرد: سال گذشته حدود5میلیارد تومان جدید ترین تجهیزات مورد نیاز برای امداد و نجات خریداری شد و در اختیار آتش نشانی قرار گرفت.
وی به حمایت های استاندار مازندران در بحث تامین بودجه برای ایجاد کارخانه زباله سوز ساری اشاره کرد و گفت: آتش نشانی ساری برای بروز رسانی ماشین آلات و تجهیزات امداد و نجات نیازمند نگاه و توجه جدی استاندار مازندران است.
نظر شما