به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شهرستان ساری، «سیدعباس موسوی» امروز »۹مهرماه» در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه خبرنگاران و اصحاب رسانه پای کار کادر درمانی از زمان شیوع کرونا هستند، اظهار کرد: قطعا فرهنگسازی و اطلاعرسانی که توسط خبرنگاران در جامعه صورت گرفت بسیاری از مشکلات رفع شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به اینکه زمینههای اجتماعی و فرهنگی باید با همراهی همه کنترل شود، بیان کرد: در حوره درمان نیازمند همراهی مردم برای کنترل این ویروس هستیم.
وی با اعلام اینکه واکسن آنفلوانزا براساس طبقه بندی بیماران توزیع و تزریق میشود، افزود: پرونده الکترونیکی بیماران مشخص است و با کمک سیستم پزشک خانواده تمامی بیماران نیازمند واکسن آنفلوانزا شناسایی میشوند.
این مسئول با بیان اینکه از دو روز گذشته توزیع واکسن آنفلوانزا برای بیماران گروه های حساس آغاز شده است، ادامه داد: اولویت دریافت واکسن برای کارکنان مراکز بیمارستانی، زنان باردار و مبتلایان به بیماریهای خاص(دیالیزی و کلیوی) و پرخطر است.
موسوی تصریح کرد: توزیع واکسن آنفلوانزا بین مراکز بهداشتی سراسر کشور طی روزهای اخیر آغاز شده است و در فاز اول گروههای پرخطر شامل(زنان باردار، بیماران صعبالعلاج، مزمن و ...) واکسن را بهطور رایگان دریافت خواهند کرد.
وی بر رعایت دستورالعمل های پیشگیرانه و فاصله گذاری اجتماعی برای پیشگیری از ویروس کرونا تاکید کرد و گفت: امسال واکسن بسیار مهمی داریم که همان زدن ماسک است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران به شیوع کرونا اشاره کرد و افزود: استان مازندران بعد از استان های همجوار شاهد ابتلای بیماران بود که قبل از شیوع پیش بینی های لازم در استان انجام و اقدامات لازم برای مقابله با این بیماری صورت گرفت.
وی با بیان اینکه برخی از اقدامات استان در کل کشور الگو برداری شده است، گفت: استان هایی که جمعیت آن ارتباطات کمتری با سایر استان ها دارند آسیب پذیری کمتری دارند.
نظر شما