اجرای طرح ناظر در کاهش ناهنجاری‌های اجتماعی / بیش از ۳ هزار واحد صنفی پلمب شدند

سردار ملکی با بیان اینکه از ابتدای سال سه هزار و ۲۵۸ واحد صنفی به دليل عدم رعايت قوانين صنفی و نداشتن پروانه كسب با هماهنگي قضائي پلمب شده‌اند گفت: طرح ناظر در راستای کاهش ناهنجاری‌های اجتماعی اجرا می‌‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، سردار «عزیزاله ملکی» امروز(شنبه، ۱۲ مهر) در جمع خبرنگاران در تشريح عملكرد پليس امنيت عمومی گیلان با اشاره به سربلندی و عزت پليس در منظر فرماندهی معظم كل قوا گفت: اين افتخار مرهون همت و تلاش شبانه‌روزی کارکنان نیروی انتظامی در راه خدمت به مردم و اعتلاء امنيت است.

 

رییس پلیس گیلان امنیت موجود در جامعه را لازمه فعالیت‌های نظامی، اقتصادی و سیاسی دانست و افزود: اداره نظارت بر اماكن عمومی از ادارات مهم و خدماتی اين پليس است كه با تعيين صلاحيت و نظارت بر بيش از ۳۰۰ هزار واحد صنفی فعال در سطح استان به نظم‌بخشی واحدهای تجاری، خدماتی و صنعتی اقدام می‌كند.


وی با بيان اينكه از ابتدای سال تا کنون سه هزار و 258 واحد صنفی به دليل عدم رعايت قوانين صنفی و نداشتن پروانه كسب با هماهنگي قضائي پلمب شده است، اظهارداشت: اداره نظارت بر اماكن عمومی در اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی، با نظارت بر نحوه فعاليت واحدهای صنفی منطبق با شيوه‌نامه‎‌های بهداشتی و انهدام باندهای احتكار و توزيع خارج از شبكه مايحتاج عمومی مردم مانند ماسک و مواد ضدعفونی كننده، در مسير حفظ سلامت جامعه قدم برداشته است.


*مقابله با اراذل و اوباش از ماموريت‌های مهم پلیس امنیت عمومی

فرمانده انتظامی گيلان كنترل و نظارت بر رفتار اراذل و اوباش را از حيطه‌‎های مهم در ماموريت‌های امنيتی پليس برشمرد و گفت: تشکیل قرارگاه مقابله و مبارزه با اراذل و اوباش در راستای سياست‌های پيشگيرانه پليس در كاهش جرائم خشن، مزاحمت‌های خيابانی و مقابله با ناهنجاری‌های اخلاقی است.

 

وی با بیان اینکه پليس با شناسايی مجرمان نوظهور و احضار مستمر اراذل و اوباش شناسنامه‌دار، اعمال منجر به بروز ناامنی را رصد می‌کند اعلام کرد: هرگونه اقدامی كه برهم زننده امنيت شهروندان باشد خط قرمز پليس است.

 

ملکی تاکید کرد: برخورد بدون اغماض و مقتدرانه پليس با برهم زنندگان نظم جامعه، رضايت خاطر شهروندان از عملكرد ناجا را به دنبال داشته است.

 

*وجود بيش از ۱۸۰۰ اماكن اقامتی مجاز در گیلان

وی با بيان اينكه گيلان با دارا بودن ظرفیت‌های گردشگری، ۳۰۰ كيلومتر نوار ساحلی و ۱۵ طرح سالم‌سازی از قطب‌های گردشگری کشور است گفت: این استان با بيش از هزار و ۸۰۰ واحدهای اقامتی مجاز از استان‌های مجری طرح ارتقاء امنيت اجتماعی در سواحل و تفرجگاه‌هاست.

 

رییس پلیس گیلان با بیان اینکه همه دستگاه‌ها در جلوگیری از خدشه‌دار شدن امنیت اخلاقی در این مناطق و مقابله با شبيخون فرهنگي مسئول هستند تصریح کرد: بسیاری از مردم نسبت به وضعیت فرهنگی و حفظ ارزش‌ها در جامعه و تحقق شعارهای انقلاب اسلامی نگران هستند و اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی و گشت‌های محسوس و نامحسوس پليس در سواحل و تفرج‌گاه‌ها نیز با هدف مقابله با پروژه تهاجم فرهنگی دشمن است.


وی اجرای طرح‌های سالم سازی را در كاهش ناهنجاری‌های اجتماعی استان موثر دانست و با بیان اینکه گيلان را از استان‌های پيشگام در شناسنامه‌‍‌دار كردن و تجهيز اماكن اقامتی به سامانه ثبت مسافر است اعلام کرد: پلیس با افزايش نظارت ضمن نظم‌بخشی بر فعاليت مسافرکاشانه‌ها، ضريب امنيت گردشگران را ارتقاء داده است.

 


* طرح ناظر عزم پليس در حفظ ارزش‌های اجتماعی و اخلاقی است

ملكی اجرای طرح ناظر را از اقدامات پليس امنيت عمومی در اجرای فريضه امر به معروف و نهی از منكر دانست و گفت: پليس با دعوت مالک خودرو به رعايت حجاب و حفظ شئون اسلامی توسط راننده یا سرنشینان، به انجام وظيفه ذاتی خود در حفظ ارزش‌ها و مقابله با ناهنجاری‌ها عمل می‌کند.



وی با اشاره به رصد فضای مجازی توسط پلیس متذکر شد: دشمن از طريق جنگ نرم در فضای مجازی و شبكه‌های اجتماعی و با اجرای برنامه‌های تخريبی قصد استحاله فرهنگی و پوچی‌گرایی در جامعه را دارد و قطعاً هوشياری پليس همراه با توليد محتوا و كار فرهنگی بر پايه آموزه‌های اسلامی، راه مقابله با اين تهديدات است.


ارشد انتظامی استان گیلان رصد مستمر فضای مجازی با هدف پیشگیری از تشويش اذهان عمومی را از دیگر وظايف اين پليس در جهت حفظ امنيت روانی شهروندان دانست و خاطرنشان ساخت: رسانه‌، شبکه‌های اجتماعی و فعالان فرهنگی و اجتماعی، مکمل پلیس در ارتقاء احساس امنیت جامعه و ترویج قانونمداری هستند.
 

کد خبر 979001

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha