مسجدی که برای ۵۰ خانوار اشتغال ایجاد کرده است

حجت‌الاسلام خداجو با بیان‌اینکه درهای مسجد صاحب الزمان(عج) تنها برای اقامه نماز به روی مومنین باز نیست، گفت: این مسجد با راه اندازی کارگاه خیاطی برای ۵۰ خانوار اشتغال ایجاد کرده است.

 به گزارش خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان،مسجد از صدر اسلام تاکنون یک پایگاه مهم اجتماعی در راستای انجام فعالیت‌ها و برنامه‌های متعدد بوده است و پیامبر اکرم (ص) مهم ترین تصمیم‌های سیاسی، نظامی و اجتماعی خود را برای مومنان و با مشورت آنان در این مکان مقدس می‌گرفتند. بنابراین مسجد صرفاً محلی برای ارتباط با خدا نبوده و نیست و ارتباط با جامعه و امت نیز در این مکان انجام می‌شده است.

 

مسجد می‌تواند بستری برای کسب ‌و کار حلال مردم باشد.از مهم‌ترین دستورات اقتصادی اسلام، کسب روزی حلال است. تلاش برای به دست آوردن روزی حلال از آن جهت مورد تأکید و عنایت ویژه قرار گرفته است که نقش به‌سزایی در جسم و روح انسان دارد و بی‌توجهی به آن، افزون بر عواقب اخروی، پیامدهای منفی و مخربی را برای روحیات و خلقیات انسان بهوجود می‌آورد. مسجدی که هدف اصلی بنای آن، ایجاد مکانی مشخص برای عبادت و راز و نیاز با خداوند متعال است، می‌تواند بستری نیز برای کسب روزی حلال که جزء مهمی از عبادت است، فراهم کند.

 

مسجد صاحب الزمان(عج) در شهرستان پاکدشت، این روزها برای راه‌اندازی کسب‌ و کارهای خرد و بزرگ  در حال تلاش است.قرار دادن بخشی از فضای مسجد برای ایجاد تولیدی‌ و استخدام افراد نیازمند محل، زمینه را برای کسب ‌وکار و درآمد 50 خانواده در این مسجد مهیا کرده است.

 

حجت الاسلام« کاظم خداجو» در گفت و گو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان با اشاره به برنامه های مسجد صاحب الزمان(عج) واقع در پاکدشت در زمینه اشتغال آفرینی برای افراد جویای کار گفت: مسجد با تهیه 50 چرخ خیاطی و تاسیس یک کارگاه تولیدی برای50 نفر از افراد بی بضاعت که در زمینه خیاطی مهارت داشتند، اشتغال ایجاد کرده است.

 

امام جماعت مسجد صاحب الزمان(عج) بیان کرد: این کارگاه تولیدی به صورت شیفت بندی فعالیت می کند و برای شیفت شب آن تعدادی از دانشجویانی نیازمندی که توان پرداخت هزینه های خوابگاه و دانشگاه را ندارند، به کار مشغول هستند.

 

 حجت الاسلام خداجو در ادامه از تشکیل شورای فرهنگی جوانان در مسجد خبر داد و گفت: تصمیم گیری برنامه های فرهنگی مسجد و تشکیل هیئت های مذهبی و نیز دوره های آموزشی در شورای فرهنگی جوانان انجام می شود ضمن اینکه با راه اندازی صندوق قرض الحسنه در مسجد تاکنون به تعداد زیادی از جوانان نیازمند وام اعطا شده است.

 

امام جماعت مسجد صاحب الزمان(عج) با اشاره به رویکرد مسجد برای جذب همه اقشار وگروه های سنی به مسجد قبل از بحران کرونا گفت: یکی از برنامه های ما برای جذب به مسجد این بوده است که فضای مسجد را برای مخاطبان بویژه کودکان و نوجوانان فضایی جذاب کنیم به همین جهت ما درزیر زمین مسجد فضایی را برای بازی و ورزش کودکان اختصاص دادیم تا ضمن بازی در این فضا در نمازهای جماعت مسجد نیز حضور داشتند و همین موجب شد که حضور آنها در مسجد دائمی شود.

 

وی ادامه داد: علاوه بر آن سعی کردیم در کارگاه آموزشی مفاهیم دینی را با زبان کودکان به آنها منتقل کنیم.

 

امام جماعت مسجد صاحب الزمان(عج) با اشاره به برنامه های این مسجد پس از بحران کرونا گفت: بعد از بحران کرونا با همکاری خیرین تلاش کردیم که بسته های حمایتی به خانواده های آسیب دیده در بحران کرونا توزیع کنیم. علاوه برآن اقدام به توزیع چند هزار ماسک و محلول ضدعفونی کننده به محرومین و خانواده های بی بضاعت کردیم که این محلول ضدعفونی کننده با همکاری تعداد از دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف با استانداردهای لازم تهیه شد.

 

 حجت الاسلام خداجو همچنین از تربیت 40 طلبه  در این مسجد خبر داد و گفت: این طلاب در برنامه های فرهنگی مسجد و شهرستان پاکدشت مشارکت گسترده ای دارند.

 

کد خبر 983814

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha