به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، « علی اکبر مویدی» با اشاره به روز زنان روستایی ضمن تبریک این مناسبت افزود: جایگاه زنان روستایی و عشایری در توسعه پایدار و امنیت غذایی کشور بسیار اهمیت دارد.
رییس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی اضافه کرد: این روز فرصتی است تا توانمندیها و نقش اساسی زنان روستایی و عشایری در توسعه پایدار کشور بیش از هر زمانی دیده شود.
مویدی توضیح داد: این روز همچنین فرصتی است برای یادآوری اینکه مسوولان کشور در سیاستگذاریها و تصمیمگیریها نقش مهم و اساسی کشاورزی خانوادگی، اشتغال و حمایت از بازار محصولات زنان روستایی و عشایری را پررنگتر در نظر بگیرند.
وی با بیان اینکه در سه سال گذشته به مناسبت روز جهانی زن روستایی مراسمی با حضور جمعی از مقام های ارشد دولتی و زنان موفق تولیدکننده روستایی و عشایری برگزار شده، خاطرنشان کرد: امسال نیز به همین مناسبت، همایش روز زن روستایی دوشنبه ۲۸ مهر ماه با حضور معاون اول رییس جمهور و معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده به شیوه مجازی برگزار میشود.
رییس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی گفت: افراد میتوانند بوسیله آدرس همایش : به شیوه مجازی در این همایش، حضور یابند.
معاون آموزش و ترویج سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی ضمن تاکید بر اینکه زنان روستایی با وجود دسترسی محدود به منابع تولیدی، نیمی از تولید غذا و نیروی محرک کار کشاورزی جهان را به واسطه وظایف مهم در کشاورزی خانوادگی بر عهده دارند، گفت: زنان روستایی و عشایری به دلیل آگاهی و آموزش های لازم در زمینه تولید محصول سالم و به تبع آن، افزایش سهم صادرات کشور در بازارهای جهانی، تاثیر چشمگیری در رونق کسب وکار، ایجاد اشتغال، افزایش درآمد و در نتیجه توسعه روستا و کشور دارند.
به گزارش ایرنا، فروغ السادات بنی هاشم مشاور وزیر جهاد کشاورزی و مدیرکل دفتر توسعه فعالیت های کشاورزی زنان روستایی و عشایری در پیامی به مناسبت روز جهانی زن روستایی، این روز را فرصتی برای آگاهی از تلاشها، توانمندیها، نیازها و نقش اساسی زنان روستایی و عشایری در توسعه پایدار عنوان کرد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به تازگی گفت: واقعیت اینکه در روز ملی روستاییان و عشایر گام بزرگ دیگری در تحقق اصل ۲۹ قانون اساسی و اجرای نظام رفاهی برداشته شد و شرایطی فراهم میشود که تا هیچ نیازمندی از چتر پوشش بیمه تامین خارج نماند و یک هزار و ۴۲۵ میلیارد تومان منابع برای تامین سهم دولت برای بیمه روستاییان فراهم شد و در نتیجه ارائه خدمات برای یک میلیون و ۴۴۰ هزار نفر از خانوارهای روستایی کمتر برخوردار که تحت پوشش هیچ نهاد حمایتی نیستند، فراهم میکند تا کمک حال این افراد در دوران پیری و ازکارافتادگی انها باشد.
وی افزود: سرانه داراییهای اعضای صندوق بیمه اجتماعی روستاییان عشایر در شروع دولت تدبیر و امید چهار میلیون تومان بود که این مبلغ اکنون به ۸۰ میلیون تومان رسیده است.
محمد شریعتمداری اضافه کرد: بدون اشتغال با وجود زیرساختها در کشور امکان حیات برای روستاییان میسر نیست و با توجه به اختصاص منابع از صندوق توسعه ملی، مبلغ ۲۲ هزار میلیارد تومان مربوط به اشتغال روستایی است که تا کنون ۱۲ هزار میلیارد تومان به ۲۲ هزار و ۴۵۰ روستا و ۴۴۳ شهر برای اجرای ۱۳۵ هزار طرح فعالیت روستایی پرداخت شد تا موجب ایجاد ۲۱۰ هزار اشتغال فراهم شود.
وزیر تعاون گفت: دولت تدبیر و امید سهم اشتغال روستایی را از سبد اشتغال کشور از سه درصد به ۲۹ درصد افزایش داده و ۳۸ درصد کارآفرینان زنان روستایی هستند.
نظر شما