بارسنگین نمایش ضد تروریستی بر دوش مسلمانان در فرانسه

فرانسه و دیگر کشورهای اروپایی سرعت مقابله با آنچه نام آنها را افراط گرایان اسلامی نامیده اند افزایش داده اند و این وضعیت فشار بر جامعه مسلمانان را افزایش داده است.

خبرگزاری شبستان،گروه بین الملل: فرانسه و دیگر کشورهای اروپایی سرعت مقابله با آنچه نام آنها را افراط گرایان اسلامی نامیده اند افزایش داده اند و این وضعیت فشار بر جامعه مسلمانان را افزایش داده است.

 

مسلمانان در فرانسه و دیگر کشورهای اروپایی در حال پس دادن تاوان اقدامات سخت ضد تروریستی در این کشورها هستند.

 

روز چهارشنبه ، کابینه فرانسه انحلال گروه «شیخ یاسین» که یکی از گروه های حامی فلسطین  است را اعلام کرد.

 

دولت فرانسه این گروه را متهم به ارتباط با قتل یک معلم تاریخ در حوالی پاریس کرد.

 

فرانسه انحلال این گروه را اولین گام در سری اقدامات برای از بین بردن شبکه های تروریستی دانست.

 

«گابریل اتال » سخنگوی دولت فرانسه در این باره گفت: ما انحلال گروه شیخ یاسین را که در حمله جمعه گذشته دست داشت اعلام می کنیم .

 

وی مدعی شد که این گروه برای یک مدت طولانی دارای یک ظاهر جعلی بود و در واقع یک ایدئولوژی ضد جمهوری داشت و نفرت را گسترش می داد.

 

به گفته اتال  ، ماکرون در جلسه کابینه اظهار داشت که این اسلام سیاسی است که به طور سیستماتیک از تجزیه فرانسه حمایت می کند.

 

اتال به نقل از ماکرون گفت که این رویارویی یک نبرد امنیتی ، آموزشی و فرهنگی خواهد بود که مدت طولانی به طول خواهد انجامید.

 

منتقدان این روند بر این باورند که پاریس برای جلب اعتماد جامعه مسلمانان و داشتن آن در کنار خود باید گفتمان عمومی متعادل تری اتخاذ کند به ویژه اینکه جامعه مسلمانان معمولا اولین جامعه ای است که عواقب عملیات تروریستی را متحمل می شود.

به دنبال هر حادثه ای، مسلمانان در فرانسه هدف محدودیت ها و فشارهای مختلف رسانه ای قرار می گیرند و این در زمانی است که قرار است پاریس بین جامعه و ستیزه جویان مقصر تفاوت قائل شود .

 

علاوه بر انحلال گروه شیخ یاسین مسجد «پانتین» در شمال پاریس هم به دستور مقامات فرانسه بسته شد.

 

آنها همچنین متعهد به اخراج همه افراد افراطی که مدت اقامت آنها در فرانسه منقضی شده است ،شدند اما در حقیقت هدف همه این ها مسلمانان فرانسه هستند.

 

قوانین ضد تروریسم اروپا به کشورهای اروپایی  مانند لهستان  اجازه می دهد هر خارجی را که مظنون به دست داشتن در فعالیت های تروریستی است فورا اخراج کنند.

 

این قوانین همچنین به سرویس های امنیتی عمومی اختیارات بیشتری برای نظارت بر خارجی ها از جمله شهروندان اتحادیه اروپا  پس از مظنون شدن آنها می دهد و این خود موجب شعله ور کردن آتش اسلام هراسی در کشورهای اروپایی از جمله فرانسه است.

 

از فرانسه ای حرف می زنیم که خود را  کشوری دموکراتیک معرفی می کند اما زنان مسلمان در یک کشور دموکراتیک با چالش حجاب دست و پنجه نرم می کنند و مقامات فرانسه و مردم این کشور بدون هیچ دلیلی روسری را از روی سر زنان مسلمان بر می دارند.

 

 در اینجا این سوال مطرح می شود که چرا یک ملت دموکراتیک  تا این حد باید از پارچه ای که روی سر زنان حق آزادی خود بهره مند شوند؟

 

 باید به این نکته توجه کرد که ارزش های دموکراتیک به خودی خود منحصر به فرد نیستند و این ارزش ها در همه ادیان به ویژه در دین اسلام وجود دارند.

 

به طور کلی وسواس فرانسه نسبت به مسلمانان و ارزش های اسلامی در حال تبدیل شدن به رادیکالیسم برای جامعه مسلمانان بدون هیچ پایه و اساسی است و کل این سناریو نشان می دهد که سیستم حکومتی در فرانسه تا چه اندازه مغرضانه نسبت به مسلمانان عمل می کند.

کد خبر 986403

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha