«محمد ابدالی تکلو» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در مشهد با بیان اینکه پیروزی انقلاب اسلامی برکتی برای بنیان نهادن نهادهای فرهنگی و دینی در گستره سراسر کشور بود و امروز شاهد فعالیت نوجوانان و جوانان در این مراکز هستیم، گفت: فعالیت های کانون های مساجد مظهر بالندگی فرهنگی در مساجد است و توجه ویژه به مسائل تربیتی یکی از برکات مهم این مرکز فرهنگی در مساجد خواهد بود.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد خراسان رضوی افزود: گسترش برنامه های تربیتی بین نوجوانان و جوانان باعث افزایش هم افزایی اجتماعی بین آنها می شود و این راهکار برای مقابله با آسیب های اجتماعی در بین آنها نهادینه می شود و کانون های مساجد محل مطمئنی برای انجام برنامه های تربیتی است.
ابدالی تکلو با اشاره به اینکه کانون های فرهنگی و هنری مساجد مظهر کار تشکیلاتی، گروهی و سازمان یافته هستند، اظهارکرد: مسجد بستر فعالیت های اجتماعی و فرهنگی است، مسجد محل اصلی فعالیت فرهنگی و هنری است که تعامل روحانی و هیئت امناء و حتی خادم مسجد با مدیر و اعضای کانون فرهنگی و هنری مایه رونق فعالیت های مسجد می شود.
وی کانون های فرهنگی هنری مساجد را مظهر مدیریت بسیجی و اسلامی دانست و ادامه داد: کانون های مساجد در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در پیشبرد اهداف دینی و فرهنگی نظام اسلامی به خوبی نقش آفرینی می کنند.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد خراسان رضوی با بیان اینکه کانون های فرهنگی و هنری مساجد مظهر کار تشکیلاتی، گروهی و سازمان یافته هستند، گفت: ۱۸۱۹ کانون فرهنگی هنری در مساجد خراسان رضوی وجود دارد که ۱۰۶۵ کانون روستایی و ۷۵۴ کانون هم شهری است و ۹۱ هزار و ۲۸۹ نفر در این کانون ها فعالیت می کنند.
ابدالی تکلو با تاکید بر اینکه کانون های فرهنگی و هنری مساجد، موجب تقویت و ایجاد نشاط روحی و همچنین پایبندی به ارزش های اسلامی در افراد جامعه می شود، افزود: احیای کارکردهای مسجد، ترویج فرهنگ قرآنی، سیره نبوی و معارف و آموزه های اهل بیت(ع) و همچنین مبارزه با هجمه های فرهنگی از رسالت های کانون های مساجد است.
نظر شما