مشاور رئیس و مدیرکل هماهنگی ستادی، روابط عمومی و امور بینالملل ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور، ادامه داد: با عنایت به این مساله و با توجه به جایگاهی که مساجد در تاریخ تمدن اسلامی داشتند، ستاد هماهنگی کانون های فهما بخش قابل توجهی از فعالیتهای خود را بر محور برنامههای بینالمللی متمرکز کرده است تا از این رهگذر بتواند اسلام ناب محمدی را از دریچه کانون های فرهنگی هنری مساجد معرفی کند.
وی گفت: از سوی دیگر با در نظر گرفتن این مهم که ترویج اسلام محمدی، نیازمند معرفی سیره و سبک زندگی حضرت رسول(ص) است، در نتیجه باید نسبت به این مولفه اهتمام ویژه ای در عرصه بین المللی از سوی مسلمین صورت پذیرد تا دین مبین اسلام به عنوان نماد صلح و محبت راستین بیش از پیش مطرح شود، به ویژه آنکه بسیاری از معاندین به نام اسلام دست به اقدامات و رویکردهایی می زنند که چهره ای دیگر از دین را نشان دهند.
حجت الاسلام و المسلمین امیر ارزانی افزود: پیامبر اکرم(ص) می فرماید: «انَّما بُعِثتُ لِاُتمِمَّ مکارم الأخلاق» (برای احیای مکارم اخلاق و نیکیهای اخلاقی مبعوث شدهام.)، این کلام رسول خدا است که نشان می دهد تا چه اندازه برای آن حضرت خلق نیکو، نوع رفتار صحیح با افراد مختلف اهمیت داشت، با توجه به این مساله باید این بُعد از وجهه اخلاقی پیامبر(ص) به جهانیان معرفی شود تا هرگونه شبهه افکنی که در مسیر معرفی اسلام حقیقی مطرح می شود، از میان برداشته شود.
وی افزود: با این هدف پویش بینالمللی پیامبر رحمت(ص) INTERNATIONAL CAMPAIGN FOR THE PROPHET OF MERCY به همت ستاد هماهنگی کانونهای فهما در سطح بینالمللی برگزار می شود و علاقه مندان برای شرکت در این پویش می توانند یک حدیث گهربار از پیامبر اکرم(ص) را انتخاب کرده، بنویسند و از آن عکس بگیرند و با هشتکهای # پیامبر رحمت، #نبی-الرحمة، #THE-PROPHET-OFMERCY در شبکه های اجتماعی منتشر کنند.
حجت الاسلام و المسلمین امیر ارزانی افزود: پویش مذکور با در نظر گرفتن این مساله که عموم ارتباطات امروز با توجه به شیوع کرونا در بستر فضای مجازی انجام می شود، شکل گرفت. از سوی دیگر نسل جوان نیز ارتباط خوبی با این فضا دارند، در نتیجه برگزاری پویشی با محوریت حضرت رسول(ص) آن هم در گستره بین المللی می تواند منشا اثر خوبی در راستای اشاعه فرهنگ اهل بیت و اسلام ناب محمدی باشد.
نظر شما