به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، محمد محمدی، معاون توانبخشی بهزیستی استان زنجان، گفت: آمار سرشماری سال 85 بیانگر این مهم است که نصف جمعیت استان زنجان در روستاها ساکن هستند.
وی افزود: با توجه به اینکه جمعیت استان زنجان در روستاها متمرکز شده است، ولذا این امر خواهان توجه ویژه به معلولانی است که در روستاها زندگی می کنند و از حداقل امکانات بهره مند هستند.
این مقام مسئول با اشاره به نقش مؤثر فرمانداران و دهیاران بعنوان نمایندگان دولت، اظهار داشت: با همکاری این دو مجموعه می توان گام های مهم و مؤثری در رفع مشکلات و بهبود سطح زندگی معلولین روستائی برداشت.
وی شناسائی 90 درصد از معلولان روستائی را از نتایج مشترک موفق بهزیستی، دهیاران و فرمانداران بر شمرد و ابراز داشت: توانمندسازی، آموزش، کمک به درمان، کمک های تحصیلی و بهبود وضعیت زندگی و شرایط مالی معلولان از مهمترین فعالیت های مشارکتی این گروه بوده است.
به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان زنجان، محمدی لزوم ارجاعات درست و به موقع معلولان به مراکز بهزیستی را از مهم ترین همکاری های دهیاران برشمرد و تصریح کرد: دهیاران می توانند نقش مهمی در پیشگیری از گسترش معلولیت ها داشته باشند.
معاون توانبخشی بهزیستی استان زنجان به لزوم ایجاد اشتغال پایدار معلولان اشاره و تأکید کرد: بهزیستی از طرح و برنامه های ایجاد اشتغال روستایی معلولان حمایت می کند.
پایان پیام/
نظر شما