نظارت بر اجرای مصوبات حوزه کرونابه دقت انجام شود

خجسته پور با تأکید برانجام دقیق نظارت بر اجرای مصوبات حوزه کرونا استان سمنان گفت: اجرا و نظارت و ارزیابی سه رکن اصلی کارهای اداری است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، «حبیب الله خجسته پور» در نشست ستاد مقابله با کرونای استان سمنان با تأکید برانجام دقیق نظارت بر اجرای مصوبات حوزه کرونا استان سمنان گفت: اگر مصوبات ستاد مقابله با کرونا اجرایی نشود شاهد افزایش مبتلایان ، بی اعتبار بودن تصمیمات خواهیم بود و نمی‌توان شرایط را کنترل کرد از طرف دیگر کسانی که رعایت می‌کنند را نیز بی‌انگیزه خواهد کرد لذا باید نظارت بر اجرای مصوبات حوزه کرونا استان سمنان به دقت انجام شود.

 

معاون سیاسی و امنیتی استاندار سمنان تصویب، اجرا و نظارت و ارزیابی را سه رکن اصلی کارهای اداری برشمردوافزود:دستگاه‌های اجرایی حداقل دو مخاطب دارد نخست کارکنان خود و دوم خدمت گیرندگان و یا جامعه هدف، که مدیران دستگاه‌های اجرایی درباره هر دو گروه ضمانت و وظیفه دارند.

 

وی اعمال مصوبات را به مراتب مهم‌تر از ابلاغ آن دانست وبیان کرد: لذا می‌بایست اجرای مصوبات ستاد کرونا به خوبی نظارت شود.

 

خجسته پور، قطع زنجیره انتقال را هدف اصلی برای پیشگیری و کنترل و مقابله با بیماری اعلام وتصریح کرد:  ویروس مرتب در حال جابجا شدن است و اگر بتوانیم این زنجیره متوقف شود، مانع انتقال بیماری خواهیم شد.

 

معاون سیاسی و امنیتی استاندار سمنان بیان کرد: مصوباتی که در سطح ستاد ملی و استانی مقابله با کرونا تصویب می‌شود، رویکرد جز قطع زنجیره انتقال ندارد.

 

وی با اشاره به اجرایی شدن  مصوبات اجرایی به خصوص تعطیلی اصناف غیر ضروری از ساعت ۱۸ در چهار شهرستان استان سمنان اظهارداشت: علی رغم اظهار نظرهای مختلف که برخی درباره آن داشته‌اند، می‌تواند مزیت‌هایی مانند جنبه‌های روانی و احساس خطر در بین مردم، جدی گرفتن کرونا و پیام جدی به جامعه داشته باشد.

 

خجسته پور با بیان اینکه دومین موضوعی که مصوبات ستاد مقابله با بیماری کرونا در تعطیلی اصناف به دنبال آن است، کاهش تجمعات محسوب می‌شود اضافه کرد: هر چه تجمع مردم کاهش یابد، شاهد کاهش انتقال بیماری هستیم و امروز بر ما است که شاهد کاهش تجمعات، جلسات اداری چه از لحاظ تعداد افراد و چه از لحاظ ساعت را در دستور کار قرار دهیم.

 

معاون سیاسی و امنیتی استاندار سمنان با تاکید بر اینکه بسیاری از ارتباطات سنتی را باید در هم شکست ادامه داد: نیازی به حضور در ادارات نیست و باید سامانه‌های اینترنتی، تلفنی و غیرحضوری تقویت شوند و از سوی دیگر مردم نباید این احساس را داشته باشند که عدم حضورشان در یک اداره به رسیدگی امورات شأن ضربه می‌زند، لذا ما اگر بتوانیم کاهش مراجعات مردمی را با کیفیت خدمت رسانی همراه کنیم قطعاً شاهد کاهش حضور مردم و در نتیجه قطع زنجیره انتقال بیماری خواهیم بود.

 

وی با اشاره به مطالبه استفاده از دور کاری دو سوم کارکنان و حضور یک سوم کارکنان دیگر در ادارات بیان کرد: این مصوبه فقط تا روز جمعه بیست و سوم آبان ماه ۹۹ بود و پس از آن ممکن است مصوبات جدید ابلاغ شود اما بخش‌نامه‌ای که در این زمینه ابلاغ شده، فرصتی است در اختیار دستگاه‌های اجرایی و نیازی به ابلاغ مجدد ندارند و خود دستگاه‌های اجرایی می‌توانند از آن استفاده کنند و در کنار این موضوع اعلام شده که اگر کارمندی علائم بیماری را دارد باید استراحت و دو هفته زمان را طی کنند.

کد خبر 992392

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha