به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «محمدرضا حیدری» امروز(۲۴ آبان) در مراسم تکریم و معارفه شهردار منطقه ثامن با بیان اینکه یکی از توفیقات خدمت در منطقه ثامن، خدمت ویژه به زائران بارگاه منور رضوی است و هرروز باید در محضر این امام همام عهد ببندیم که تکتک قدمهای ما برای رضایت ایشان و تکریم مجاوران و زائران است، گفت: در کنار تلاشهای مختلف برای خدمترسانی، یکی از وظایف و تکالیف ما، آشنایی با سیره امامرضا(ع) و عمل بر مبنای آن است، نمیتوان اسم خود خادم شهر امامرضا(ع) بگذاریم و در جوارش زندگی کنیم ولی با فرهنگ و سیره رضوی بیگانه باشیم.
رئیس شورای شهر مشهد خاطرنشان کرد: برآیند اقدامات و فعالیتهای مختلفی که در این منطقه انجام میشود نیز باید موجب شود که زائر در گام نخست نسبت به این سیره آشنایی پیدا کند؛ امامی که رواداری، مهربانی و رافت از صفات بارز ایشان است.
وی به اتفاقات اخیر پیش آمده برای منطقه ثامن اشاره کرد و افزود: در این اتفاقات، برخی افراد صفات برجسته اخلاقی مورد تاکید امام در حوزههای مختلف اعم از اخلاق و انصاف و جوانمری و شرافت و صداقت قربانی کردهاند، باید ترسید از روزی که پردهها بیفتند و باطن افراد آشکار شود که البته این مهم از ویژگیهای روز قیامت است؛ البته دنیا دار مکافات است و اگر فردی اجحاف و ظلمی روا کرده باشد، آثار آن را خواهد دید و این مشیت الهی است.
حیدری افزود: تابلودارترین منتقدین و مخالفان شهردار سابق منطقه ثامن نیز روی دو خصلت و صفت بارز ایشان تاکید داشتند، نخست پرکاری و تلاش شبانهروزی و دیگری سلامت و پاکدستی؛ درعینحال برخی فضاسازیهای مختلفی ایجاد کردند و آقای نعمتی را به فساد و سوءاستفاده متهم و هتک حرمت کردند که باید در محضر خداوند پاسخگو باشند.
رئیس شورای شهر مشهد خاطرنشان کرد: آقای نعمتی همچون سایر مدیران شهرداری در منطقه ثامن، در ارتباط با پروژه طرح مسکن ثامن که سابقهای ۱۰ ساله دارد، ورود کرد؛ پروژهای که بیش از ۴۰۰ نفر میتوانستند به خاطر آن فضاسازی اجتماعی و شکایت و تجمع کنند ولی با تدبیر و مجوز شورای شهر و هیات مدیره و شهردار وقت، منابع از حسابهای فی مابین شهرداری تزریق شد و با محاسبه تهاتر شده است و یا تسویه شود.
وی با بیان اینکه مشابه این اقدام به شکل متعدد در فضای مدیریتی کشور یافت میشود، گفت: سال گذشته ۳۶ هزار میلیاردتومان از منابع بیتالمال به سپردهگذاران موسسات مالی و اعتباری پرداخت شد؛ منابعی که برنمیگردند و یا اگر بخواهد تهاتر شود از محل داراییهای باقیمانده موسسات مالی و اعتباری تسویه خواهد شد، املاک و داراییهایی که شرایطش برای همگان روشن است.
حیدری همچنین با آرزوی توفیق برای شهردار جدید منطقه ثامن، گفت: مبنای اجرایی و عملی شهرداری، سیاستها و برنامههای مصوب شوراست؛ شهردار مشهد نیز منتخب شورا بوده و شهردار منطقه نیز با یک واسطه انتخاب شده است.
رئیس شورای شهر مشهد با تاکید بر اینکه سیاستها و راهبردهای مصوب شورای شهر باید اجرایی شود که تکلیف روشنی است، تصریح کرد: در نظام شورایی، مردم براساس حق تعیین سرنوشت در فرایند قانونی انتخابات شرکت میکنند تا اعضای شورای شهر مدنظر خود را انتخاب کنند؛ شورا نیز سیاستگذاریهای خود را براساس سیاستها و برنامههایی که به مردم وعده داده است، تدوین میکند و پیش میبرد.
وی به تشریح سیاستهای شورای پنجم شهر مشهد برای منطقه ثامن پرداخت و گفت: تفکیک شهرداری ثامن از شرکت عمران و مسکنسازان خطای راهبردی بوده و اتفاق نامبارکی است؛ البته این عدم تفکیک مشروط به پایداری تفاهم نامه منعقد شده بوده و سرمایهها و منابع طرح باید در توسعه طرح به کار گرفته شود.
حیدری دومین سیاست شورا برای منطقه ثامن را اجرا و احداث بدون تنزل زیرساختهای سطح منطقه اعم از رهباغها، خیابانهای شعاعی و شارستان دانست و اظهارکرد: طرحی که این زیرساختها در آن دیده شده دارای افق ۳۰ تا ۴۰ ساله است که تجانس و زیبایی را به ارمغان میآورد.
رئیس شورای شهر بازسازی و احیای بناهای تاریخی و هویتی و گذرهای تاریخی و مسیرهای تشرف سنتی را سوم سیاست و تاکید شورا دانست و گفت: حفظ ساکنین بومی و مالکان در منطقه دیگر رویکرد مورد تاکید ماست که دفاتر تسهیلگری نیز با همین هدف شکل گرفتند.
وی تاکید کرد: شهرداری نباید هیچ تکلیفی برای پروژههای بزرگ سطح منطقه عهدهدار شود؛ خطای راهبردی که در گذشته اتفاق افتاده و موجب تحمیل هزینه به مدیریت شهری شده است، مردم خود باید با سرمایهگذاران توافق و تعامل و مشارکت کنند و شهرداری از پذیرش مسئولیتهای تملک زمین بپرهیزد و تعهدی را برای خودش ایجاد نکند.
حیدری با اشاره به تعیین تکلیف ۲۵ پروژه کلان در منطقه ثامن که با همت کمیسیون اقتصادی و کمیته نظارتی انجام شد، افزود: پرونده این پروژهها الان در نهادهای فرادستی معطل مانده و دستگاههای نظارتی باید پای کار بیایند چرا که سیاست ما حل مشکل پروژههای معطل مانده است.
رئیس شورای شهر مشهد با بیان اینکه شورای شهر مشهد باورمند به اصلاح طرح نوسازی و بهسازی بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی است، تاکید کرد: این اصلاح باید با درنظر گرفتن حقوق مکتسبه باشد و نهاد و منابع پاسخگو درقبال این حقوق که برخی آن را ۱۶ هزار میلیارد تومان و برخی دیگر نیز ۳۰ هزارمیلیارد تومان میدانند، تعیین شود، تیم پژوهشی و تحقیقاتی مشاور که هماکنون درحال فعالیت در سطح منطقه است، تا زمانی که فرآیند قانونی مسیر مصوبه طرح طی نشده، حق دخالت در امور اجرایی منطقه را ندارند.
وی با تقدیر و تشکل از تحرک ایجاد شده در منطقه ثامن، گفت: تغییر و تحولات مدیریتی نباید فضای کار و تلاش حاکم بر منطقه را تحت تاثیر قرار دهد؛ اگر به شهروندان وعده دادیم که پروژه ره باغ حضرت زهرا(س) تا عید به بهرهبرداری میرسد، این اتفاق باید محقق شود.
نظر شما