قوانین باید به نفع تولید، اشتغال و توسعه اقتصاد اجرا شود

فرزام صفت با بیان اینکه ما به‌عنوان قوه مجریه نمی توانیم به جای قوای دیگر پاسخگو باشیم گفت: کار ما اجرای قانون به نفع تولید، اشتغال، توسعه و اقتصاد است و در این راه ابزار ما قانون است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از انزلی، «آرش فرزام صفت » در جلسه رفع موانع تولید شهرستان انزلی که در عصر امروز (شنبه، 24 آبان ) در فرمانداری این شهرستان برگزار شد اظهار داشت: تعداد واحدهای غیر فعال نسبت به واحد های فعال در این شهرستان بسیار کمتر از سایر شهرستانهای استان است و این امر به جهت همجواری این شهرستان با منطقه آزادانزلی به عنوان یک پتانسیل قوی ایجاد شده است.

 

مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری گیلان به شرایط ویژه ای که این همجواری برای شهرک صنعتی حسن رود فراهم کرده است اشاره کرد و افزود: درصورت افزایش محدوده شهرک صنعتی حسنرود متقاضیان بسیاری آماده سرمایه گذاری در این شهرک هستند.

 

وی متذکر شد: برای واحد غیر فعال در این شهرک صنعتی باید راهکاری اندیشیده شود، در این راستا مدیران کل را به اجرای قوانین بدون آسیب به واحدهای تولیدی توصیه کرده ایم اما در نهایت آنچه قانون تکلیف کرده باید اعمال شود.

 

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان گیلان نیز اظهار داشت: شهرستان بندرانزلی شرایط ویژه و استراتژیکی دارد و توانسته رتبه هفتم را در مجموع تعداد تسهیلات پرداختی و رتبه دهم را به لحاظ مبلغ پرداختی با ۳۱ میلیارد و ۳۸۷ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان به خود اختصاص دهد.

 

« فرهاد دلق پوش » در ادامه این جلسه افزود: بانک سچه ۳۶.۲۰ درصد، بانک رفاه ۴۴.۶ درصد، کشاورزی ۵۵.۲، ملی ۴۲.۲، ملت ۵، صادرات ۱۲ درصد بالاترین تسهیلات پرداختی را داشته و سایر بانکها در این زمینه عملکرد مثبتی نداشتند.

 

رییس سازمان صمت گیلان با بیان اینکه باید به تصمیمات اتخاذ شده جامه عمل بپوشانیم، گفت: ملاک عمل توجه به منابع و رونق تولید است. سال گذشته از نظر تعداد و تسهیلات پرداختی در جایگاه سوم و از لحاظ پرداخت در جایگاه نهم قرار داشتیم.‌

 

فرماندار انزلی نیز با بیان اینکه در سال جهش تولید باید موانع اقتصادی واحد های تولیدی را حل کنیم، اظهار داشت: در این راستا باید قدم‌های موثری در استان و کشور برداشته شود.

 

« اسماعیل میر غضنفری » متذکر شد: گاه قانون به جای آنکه رافع باشد در مواقعی مانع می شوند به همین منظور این دسته از قوانین باید تغییر کنند.

وی تصریح کرد: سال‌هاست در این حوزه مشکلاتی داریم که مناسب دولت تدبیر و امید نیست. دولت با همه مشکلات، تسهیلاتی را در اختیار افراد قرار داده  اما به دلیل قوانین دست و پاگیر قادر به دریافت آن نیستند و سرمایه گذاران در این زمینه با مشکل روبرو هستند.

 

معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری انزلی نیز در این جلسه هدف از تشکیل کارگروه تسهیل رفع موانع تولید را تبادل نظر برای حل موانع و بررسی علل رکود واحدهای تولیدی و همچنین ارائه راهکار برای این واحدها اعلام کرد.

 

«سمانه حسینی» اظهار داشت: پیگیری دریافت تسهیلات توسط سرمایه‌ گذاران، اطلاع رسانی به واحدها در خصوص بخشودگی جرائم، امهال تسهیلات و شناسایی و معرفی فرصت های سرمایه گذاری انزلی، ظرفیت‌ بالای حوزه اقتصادی و گردشگری از دیگر اهداف برگزاری این جلسه است.

 

وی از کسب رتبه نخست شهرک صنعتی حسنرود به لحاظ مساحت در استان گیلان خبر داد و یاد آور شد: این شهرک دارای ۵۰ هکتار مساحت،  ۱۸۶ قرارداد، ۱۶۷ کارخانه، ۱۱۰ واحد فعال و ۱۵ واحد برخوردار از پروانه ساخت است.

 

حسینی به کسب رتبه دوم انزلی در بخش خدمات مسافرتی نیز اشاره کرد و تاکید داشت: این شهرک هزار و ۵۱۶ واحد و هفت هزار و۷۴۰ نفر شاغل، ۲۶۱ واحد خدماتی و سه هزار و ۹۱۵ نفر شاغل و ۲۸۳ واحد صنعتی و سه هزار و ۴۰۰ نفر شاغل دارد.

 

وی سیاست مقام عالی دولت را حمایت از سرمایه گذارانی دانست که در شرایط جنگ اقتصادی کشور در کنار دولت ایستاده اند و خاطر نشان کرد: متاسفانه برخی تصمیمات ستاد ملی کرونا و دولت نارضایتی هایی را در خصوص امهال پرداخت اقساط، حق بیمه سهم کارفرما، هزینه های آب، برق، گاز و مالیاتی ایجاد کرده است.  

کد خبر 993129

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha