به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل به نقل از روابط عمومی کتابخانه های عمومی استان اردبیل، همزمان با بیست و هشتمین دوره هفته کتاب و کتابخوانی، کتابداران و کتابخوانان نمونه استان اردبیل مورد تجلیل و تقدیر قرار گرفتند این مراسم که با حضور مسئولان استانی و به صورت ویدئوکنفرانس در کتابخانه های عمومی استان اردبیل برگزار شد، انجمن کتابخانه های پارس آباد به عنوان انجمن برتر معرفی شد و از فرماندار این شهرستان به عنوان رئیس انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان پارس آباد تجلیل شد.
همچنین به خاطر فعالیت های پژوهشی برتر از وحیده عباسی و همچنین خدمتگزار برتر کتابخانه های عمومی شهرستان مشگین شهر نسرین مصطفی زاده، از المیرا زکی پور کتابدار کتابخانه الغدیر بیله سوار و دو کتابخوان برتر نیز مبینا دردمند از ایران آباد پارس آباد و طناز حسینی از کتابخانه لمبر خلخال نیز مورد تجلیل و تکریم قرار گرفتند.
قرائت پیام استاندار اردبیل توسط مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل و قدردانی از زحمات فعالان عرصه کتاب، از کتاب به عنوان دوست و مونس همیشگی به ویژه در ایام کرونا و خانه نشینی مردم یاد شده است.
«محمد سیمزاری» در این مراسم به علاقمندی ایرانیان به کتاب از دیرباز اشاره کرد و گفت: آنچه که اسباب اصلی نشر و گسترش مکتب اسلام و تشییع شده، کتاب است چرا که برخلاف سایر حکمرانان که با شمشیر به فتوحاتی دست پیدا کردند، ایرانیان به واسطه کتاب فرهنگ غنی ملی و اسلامی خود را نشر و گسترش دادند..
مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل اظهار کرد: در سایه کتاب بوده است که ایرانیان با فرهنگ غنی اسلامی و مذهب تشییع آشنایی پیدا کرده و فراتر از سایر ملل و اقوام توانسته اند ماندگاری و اصالت خود را به خوبی حفظ کنند.
وی با قدردانی از تلاش و همت نهاد کتابخانه های عمومی استان اردبیل در برگزاری رویدادهای مختلف فرهنگی در ایام کرونا افزود: با رصدی که در حوزه فرهنگی و اجتماعی داشتیم، فعالیت های نهاد کتابخانه های عمومی استان را در این حوزه مطلوب دیدیم و خوشحال هستیم که در روزهای سخت کرونایی، کتابخانه های عمومی توانسته است چراغ کتاب را روشن نگه داشته و به نوعی به بقا و استمرار فعالیت ها در این حوزه کمک کند.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل تصریح کرد: در کنار مضرات و سختی های این بلای خانمان سوز، آنچه که از ویروس کرونا برای همه به عنوان یک درس آموزنده به جا مانده اینکه باید روش ها و تفکر خود را تغییر دهیم تا بیشتر با کتاب و فعالیت های فرهنگی و هنری انس بگیریم.
سیمزاری از دوره کرونا به عنوان دوره انبارگردانی فکری یاد کرد و ادامه داد: ملت ما باید با بهره گیری از پیشینه تاریخی و تمدن ساز خود بیشتر با کتاب انس بگیرد و زمینه رشد، توسعه و بالندگی این حوزه را به شایستگی و با اتکا به کتاب و کتابخوانی مهیا کند.
در ادامه این مراسم و ارتباط آنلاین با «ابراهیم امامی» اظهار داشت: در شهرستان مرزی پارس آباد تهدیدهای فرهنگی و اجتماعی بسیار زیاد است و ضرورت دارد با تقویت و توسعه فعالیت های فرهنگی، هنری و رسانه ای به توانمندسازی جوانانمان در این خطه کمک کنیم.
فرماندار شهرستان پارس آباد ادامه داد: در این شرایط سخت کرونا و تهدیدها و هجمه های فرهنگی و اقتصادی بیگانگان باید با تکیه بر غنای فرهنگی خود به تقویت فعالیت های فرهنگی با الهام از الگوهای بومی و منطقه ای توجه کرده و بیش از گذشته به ارتقا و اعتلای عناصر اصیل فرهنگی کمک کنیم.
وی عنوان کرد: باید با دقت و وسواس خاص فعالیت های فرهنگی مورد توجه قرار گیرد چرا که سرمایه گذاری در این حوزه می تواند بزرگترین سرمایه در دفع تهدیدها و توطئه های دشمنان باشد.
نظر شما