«علی وظیفه دان» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در مشهد ضمن گرامیداشت هفته کتاب و کتابخوانی با اعلام ادامه خدمات این کتابخانه به صورت غیرحضوری در دوران شیوع ویروس کرونا اظهار داشت: کتابخانۀ گویای رضوی از سال ۱۳۸۳ در محل کتابخانه آیتالله حاج شیخ مجتبی قزوینی مشهد وابسته به سازمان کتابخانهها، موزهها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی فعالیت خود را آغاز کرده و کتابهای صوتی مختلفی را به صورت لوح فشرده، کتاب خط بریل و نرمافزارهای ویژه در اختیار روشندلان میگذارد.
مسئول کتابخانه گویای رضوی ادامه داد: این کتابهای صوتی در زمینههای کمک آموزشی، علمی، فرهنگی، تاریخی، ادبی، سیاسی، اجتماعی و نظیر آنها است که لیست منابع در وبسایت library.razavi.ir/gooya قرار داده شده است.
وی خاطرنشان کرد: پیش از شیوع ویروس کرونا، برخی افراد به صورت حضوری به کتابخانه مراجعه و از کتابهای صوتی استفاده میکردند که در حال حاضر با توجه به شرایط کنونی این امر امکانپذیر نیست و روشندلان به صورت تلفنی کتاب صوتی مورد نیاز خود را سفارش داده و این کتابها در انواع حافظۀ جانبی و لوح فشرده ذخیره شده و از طریق کتابخانۀ سیار آستان قدس به نشانی آنها ارسال میشود.
وظیفه دان تصریح کرد: این کتابخانه با کتابخانه سیار و تلفنی آستان قدس رضوی همکاری داشته و منابع را در مشهد از طریق این کتابخانه و در خارج از مشهد (سراسر ایران) از طریق پست به نابینایان و کمبینایان میرساند.
مسئول کتابخانه گویای رضوی ادامه داد: روشندلان میتوانند با ارسال مجازی یک مدرک دال بر کمبینایی یا نابینایی خود، پس از عضویت در کتابخانۀ گویای رضوی، از تمامی خدمات کتابخانه گویای رضوی در سراسر کشور به صورت رایگان بهرهمند شوند.
وی افزود: کتابخانه گویا مستقیماً با مراکز مربوط به روشندلان مانند انجمن نابینایان در نیشابور، سبزوارو شیروان، دفتر فرهنگ معلولان قم و کتابخانه شهرداری اصفهان، بخش نابینایان کتابخانه مرکزی امام خمینی(ره) مشهد، مرکز بهزیستی شهید جلیلیان مشهد و نظیر این موارد همکاری دارد.
نظر شما